04 / 05 / 2024

Azur Marmara nerede

Azur Marmara nerede

Azur Marmara projesi Şubat sonunda satışa çıkıyor. 30 dönüm alan üzerinde inşa edilen proje 6 blok halinde yükseliyor.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 6.5 büyüklüğünde Marmara depreminin nerede olacağını açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan beklenen Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul için ezber bozan tahminlerini dile getiren Üşümezsoy, deprem tezinin çürüdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü nerede ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü, dikey ya da yatay  biçimde çalışarak ,3000 Wattlık motor gücüyle kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur.

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İhlas Marmara 5 nerede?

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ve 18 işyerinden oluşacak. Peki İhlas Marmara 5 nerede inşa edilecek? Cevap haberimizde yer alıyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Marmara Evleri 4 nerede?

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde ön satışlar başladı. Proje Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna da komşu konumda bulunuyor..

Azur Marmara Yakuplu ödemeleri!

Azur Marmara Yakuplu ödemeleri kapsamında 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Azur Marmara projesinde dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor...

Azur Marmara Yakuplu daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Azur Marmara Yakuplu projesi Batı Beyler Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 442 daire ve 100 cadde mağazası yer alıyor. Peki Azur Marmara Yakuplu daire fiyatları ne kadar?

Kavaklı Azur Marmara fiyat listesi!

Kavaklı Azur Marmara fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor. Proje Batı Beyler Yapı imzası taşıyor...

Azur Marmara nerede Haberi

Azur Marmara nerede


Batı Beyler Yapı'nın Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirdiği Azur Marmara projesi Şubat sonunda satışa çıkıyor. 30 dönüm alan üzerinde inşa edilen proje 6 blok halinde yükseliyor.


İnşaat alanı 120 bin metrekare olarak belirlenen Azur Marmara'da 442 adet konut, 100 adet cadde mağazası bulunuyor.


Kavaklı Azur Marmara'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar mevcut. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projenin teslimlerinin 36 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Azur Marmara'nın sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, Türk hamamı, buhar banyosu, kreş, anaokulu, kütüphane, otopark bulunuyor.


Telefon : 444 34 14

Web :