06 / 05 / 2024

Azure Grup erkan gül

Azure Grup erkan gül

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerine devam eden Azure Grup, Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kuracak.

Eky Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eky Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Erkan Karataş tarafından kuruldu.

Efsa Grup Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Efsa Grup Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sevinç  ve Serkan Tunahan tarafından kuruldu.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Destan Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destan Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Karakaş ve Sinan Karakaş ortaklığında kuruldu.

Azure Grup'tan sanal yapı market girişimi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerine devam eden Azure Grup, Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kuracak.

Azure Grup'tan Türkiye'nin en büyük yapı market projesi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerini sürdüren Azure Grup, yatırım hedefine hız verdi. Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, ''Türkiye’deki yatırımlarımızı iki katına çıkartıyoruz'' diye konuştu.

Gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye!

İnşaat, enerji, lojistik ve kargo şirketlerine ürün ve hizmet sağlayan Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, yatırım ve hedeflerini anlattı. Gül, gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye kurduklarını açıkladı.

Azure Irak'ta yapı market kuruyor!

Antakya sermayeli 42 yıllık geçmişi olan Azure Grup, ağırlıklı olarak Irak pazarı olmak üzere lojistik ve kargo tarafında hizmet veriyor. 

Azure Grup Katar’da 3 bin 200 işçiye yaşam alanı yaptı!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar’daki faaliyelerine ilişkin, "Katar'da bin 700 kişilik işçi yaşam alanını hayata geçirdik'' dedi. 

Türk-Katar ortaklı fon, gayrimenkule 1 milyar dolar ayıracak!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar'dan büyük bir heyetin emlak fuarı için İstanbul'da bulunduğunu söyledi. Gül, "Gayrimenkul için Türkiye'ye şu anda bütçemizden yaklaşık 1 milyar dolarlık bir kaynak ayıracağız." dedi...

Azure Grup, Katar’da 5 milyar dolarlık yatırım fonu kurdu!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar Doha Merkezli AzureMana adı altında yatırım fonu kurduklarını açıkladı.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Erkan Akçay'dan Suriyeliler'e TOKİ evi verilmesine tepki!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Suriyelilere TOKİ evi verilmesine tepki gösterdi. Akçay, "TOKİ'nin şehit, gazi ailelerine öncelik vermesi gerekir." dedi.

Azure Grup erkan gül Haberi

Azure Grup erkan gül

İhracat, sanayi ve inşaat sektörlerinde birçok yatırımı bulunan Azure Grup, çevrenin en büyük en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kurmaya hazırlanıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye'nin şu anda en fazla yatırıma ihtiyaç duyduğunu söyleyen Azure Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, "Yurtdışında büyümemizin yanı sıra Türkiye'de de yeni yatırım süreçlerini devreye alıyoruz. Şu anda paradan para kazanma yolunda adımlar atılırken, biz elimizi taşın altına sokmaya karar verdik ve inşaatı destekleyecek bir yatırım için çalışma başlattık. Hedefimizde Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kurmak var" açıklamasında bulundu.

Ortadoğu ülkelerinde özellikle uluslararası taşımacılık alanında uzun yıllardır faaliyette bulunduklarını söyleyen Gül, "Azure Grup, küresel lojistik devlerinin görmediği bölgelerde yer alıyor. Suriye, Irak, Afganistan gibi zor coğrafyaların yanı...