14 / 05 / 2024

B and G Store kaç şubesi var

B and G Store kaç şubesi var

B&G Store, 75 olan mağaza sayısını 2018’de yurt içinde 100’e çıkarmayı hedefliyor. B&G Store, yurt içi yatırımlarını yurt dışı yatırımlarıyla eş zamanlı yürüterek, Avrupa’nın yanı sıra Ortadoğu’da da büyümeyi planlıyor.

İsrailliler o bölgeye gözünü dikti! Konut ve kira fiyatlarında patlama yaşandı! 

İsraillilerin, havalimanı bulunan ve gelişime açık olan Kıbrıs'ın önemli turistik kenti Larnaka’ya ilgisinin artmasıyla bazı bölgelerinde fiyatlar, yerli halkın yanına yaklaşamayacağı kadar uçtu.

Buğday ve arpa fiyatlarında büyük düşüş başladı: TOBB güncel buğday ve arpa fiyatlarını duyurdu

Buğday ve arpa fiyatlarında son güncelleme sonrasında önemli bir düşüş yaşandı. Güncelleme sonuçlarına göre buğday ve arpa fiyatlarında belirgin bir düşüş görülmekte. İşte güncel buğday ve arpa fiyatları...

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

BİM'den Samsung Galaxy A53'e karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen kapacak! Böylesi görülmedi!

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında yer alan Samsung Galaxy A53 için büyük bir indirim uyguluyor! Bu fırsatı kaçırmayın! BİM'de Samsung Galaxy A53'ün fiyatı nedir diye merak ediyorsanız, işte 2 Nisan 2023 tarihli fiyat listesi...

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Böylesi hiç görülmedi! Depremin ardından kiralık ve satılık fiyatları patladı!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından, bölgeden göç ve büyük kentlerde güvenli yapı arayışı, konut ve kira fiyatlarında büyük patlamaya neden oldu.

İşte depremin ardından DASK’ın ödediği tazminat miktarı!

Kahramanmaraş merkezli büyük deprem afetinin ardından hızla harekete geçen DASK, felaketin yaşandığı günden bu yana yapılan ihbar sayısı ve şimdiye dek ödediği tazminat rakamını açıkladı.

Kahramanmaraş depremi uzaydan böyle görüntülendi! NASA saniyesi saniyesine kaydetti! İşte öncesi ve sonrası!

NASA bir deprem hasar haritası oluşturdu. Kahramanmaraş ve Gaziantep'in harita değişiklikleri uzaydan böyle görünüyor.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

B and G Store kaç şubesi var Haberi

B and G Store kaç şubesi var


Lüks çocuk giyiminde Türkiye’de ilk mağazalaşan marka olma özelliği taşıyan B&G Store, Türkiye’deki yatırımlarına ara vermeden devam ederken, yurt dışı için de kolları sıvadı. Hem kendi Ar-Ge çalışmaları ile hazırladıkları tasarımlarıyla hem de dünya markalarının ürünlerinin temsilcisi olma yönüyle, Türkiye’de çocuk giyimi standartlarını belirleyen B&G Store, Ortadoğu’da büyüme kararı aldı. Rusya’da iki mağazaları olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati, 10 Haziran’da Suudi Arabistan’da mağaza açacaklarını ve Ortadoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Nebati “Türkiye’nin önde gelen AVM’lerinde yer alıyoruz. B&G Store 75 mağaza ile hizmet veriyor. Yurt dışında da büyüme kararı aldık. Rusya’da mağazalarımız var, Londra’da mayıs ayı sonunda öncelikli olarak internet satışımız başlayacak. Ayrıca hedefler arasında Ortadoğu da bulunuyor. 10 Haziran’da Suudi Arabistan’da mağaza açacağız. 2018’de yurt içinde 100...