27 / 07 / 2024

B Bulut Turizm adres 

B Bulut Turizm adres 

B Bulut Turizm Ve Yat İşletmecilik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bulut ve Uğur Bulut ortaklığında kuruldu.

Yeni nesil tatil anlayışı bölge halkını kalkındırdı! Bungalov bu senenin trendi!

Türkiye’de bacasız sanayisi her geçen yıl yükseliyor.  Son dönemde popülerliğini koruyan bungalov ve tiny house konaklama modellerinin ise bölgesel turizm ekonominin güçlenmesinde itici güç haline geldi. İşte detaylar..

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

B Bulut Turizm Ve Yat İşletmecilik Limited Şirketi kuruldu!

B Bulut Turizm Ve Yat İşletmecilik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bulut ve Uğur Bulut ortaklığında kuruldu.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Akfen GYO’nun otel kira gelirleri yüzde 90 arttı!

Türkiye’nin bacasız sanayisi turizmde gelen turist sayısı bakımından son birkaç yıldır yaşanan durgunluğun bu yıl yerini dev artışa bırakması turizm şirketlerinde büyümeyi getiriyor. 

Güneydoğu'ya 500 milyonluk yatırım geliyor!

Güneydoğu’da terörden temizlenen bölgelere turizm yatırımcıları akın etti. 9 yeni otel yatırımı için teşvik başvurusu yapıldı. Yatırımların toplam değeri ise 500 milyon TL’yi buluyor..

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Taşkent'te kurulacak turizm bölgesi Demir Grup'a emanet!

Özbekistan' Taşkent'te bulunan Çarsu Oteli ile çevresindeki araziyi kapsayan turizm bölgesi Demir Grup tarafından değerlendirilecek.

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

A B Alamoodı Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A B Alamoodı Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nezir Atay ve Abdullah B. M. Baruqalamoodı ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Trabzon Ortahisar Ekopark'ına kavuşuyor!

Ortahisar Belediyesi tarafından bölgenin turizm potansiyelini geliştirmek ve doğal yaşam alanlarını artırmak için oluşturulan "Ekopark" tamamlanmak üzere.

Tabakhaneler Bölgesi’ndeki 22 dönümlük alan satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi turizm için yatırımcıyla buluşuyor. Bölgedeki 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Düzce Konuralp Yürüyüş Yolu'nda çalışmalar başlıyor!

Düzce Belediyesi yaptığı yatırımlarla Konuralp bölgesini turizm merkezi haline getiriyor. Bölgedeki çalışmalar 1 ay içerisinde tamamlanacak.

B Bulut Turizm adres  Haberi

B Bulut Turizm adres 

B Bulut Turizm Ve Yat İşletmecilik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bulut ve Uğur Bulut ortaklığında kuruldu.

B Bulut Turizm Ve Yat İşletmecilik Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Şirket her türlü kara hava ve deniz araçları ile nakliyecilik hizmetleri yapabilir. 3. Her nevi yurtiçi ve yurtdışı turizm işletmeciliğini yapmak, 4. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 5. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 6. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi...