05 / 05 / 2024

B Gayrimenkul adres

B Gayrimenkul adres

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Üzeyir Başhan ve Taner Ünal ortaklığında kuruldu. 

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Gayrimenkul Yarışması düzenliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı ve 25 Kasım'da sunum hazırlanacağı Gayrimenkul Yarışması düzenliyor..

Gayrimenkul Türkiye'de büyümeye en yatkın sektörlerden biri!

Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, grubun gayrimenkul kimya ve enerji sektörlerinde önemli adımlar atmaya devam edeceğini söylüyor. Dördüncü bu sektörün Türkiye'nin büyümeye en yatkın ve fırsatlar içeren sektörleri olduğunu belirtiyor.

Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuku eğitimi verecek!

Sema Kılıç Hukuk Bürosu, deneyimli ve alanında uzmanlaşan avukat ve danışman kadrosu tarafından Mayıs 2016 da başlayacak gayrimenkul hukuku eğitim programı sayesinde Emlak İstasyonu franchising ofislerine gayrimenkul hukuku eğitimi verecek.

Bölge gayrimenkul ekibi sertifikalarını aldı!

Kocaeli Darıca,Gebze ve Çayırova ilçelerinde 5 ofisi ile hizmet veren Bölge gayrimenkul ekibi, Işıközen Danışmanlık tarafından düzenlenen "EMLAKTA BAŞARININ SIRLARI" konu başlığındaki 3 haftalık eğitimin sonunda sertifikaları aldı.

Halk GYO 1.7 milyar TL gayrimenkul portföy büyüklüğüne ulaştı!

Halk GYO, 937 milyon TL aktif, 857 milyon TL özkaynak ve kuruluştan bu güne yaklaşık 3 kat artışla 1,7 milyar TL gayrimenkul portföy büyüklüğüne ulaştı. Halk GYO 5 yıllık sürede sektörünün önemli aktörlerinden biri haline geldi.

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Gayrimenkul sektörü 2016’da yüzde 12 büyüyecek!

Bu yılı seçimlerle geçiren gayrimenkul sektörü yeni yıla odaklandı. Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, 2016’da sektörün yüzde 12 büyüyeceğini söyledi.

Gayrimenkul fonlarının büyüklüğü 25 milyar doları bulur!

Türkiye'de gayrimenkul fonları çok yeni bir iş alanı. Konuyla ilgili ilk fonun kuruluşu Kasım'da tamamlandı. 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, fonlardaki büyüklüğünün 10 yılda 20-25 milyar dolara ulaşabileceğini söylüyor.

Berrak Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Bürosu hizmete açıldı!

Manavgat’ın çok yakından tanıdığı sevilen ve sayılan kişilerinden Tapu eski Müdürü Şenol Yılmaz ilçemizde bir ilke imza atarak Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık bürosunu hizmete açtı.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Bünyamin Önel: Gayrimenkul sektörü harekete geçti!

Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, 7 Haziran'dan sonra yaşanan siyasi belirsizliğin sona ermesiyle beraber gayrimenkul sektörünün harekete geçtiğini belirtti.

B Gayrimenkul adres Haberi

B Gayrimenkul adres

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü gayrimenkul ile ilgili yatırımlarda bulunmak ve gayrimenkule dayalı projelere yatırımlar yapmak. 2- Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, en iyi ve en yüksek kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak, Pazar analizleri ve Pazar araştırmaları yapmak, gayrimenkul geliştirme çalışmalarında bulunmak, proje yönetim hizmetleri sunmak, gayrimenkul ve gayrimenkule dayalı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama hizmetlerinde bulunmak. 3- Her türlü gayrimenkul ile ilgili Yatırım projeleri, gayrimenkul geliştirme projeleri yapmak, gayrimenkullerin ayrılmaz bir parçası niteliğindeki...