30 / 04 / 2024

b kule ağustosta teslim

b kule ağustosta teslim

İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Towers'ın A Kulesi'nde yaşam sürerken, B Kule'de ise teslimat yaklaştı. Ağustos sonunda gerçekleşecek teslimat için çalışmalar son hızla sürüyor.

TÜİK açıkladı! İstanbul'un nüfusu 131 ülkeyi geride bıraktı

İstanbul'un nüfusu, 2023 senesinde 252 bin 27 kişi gerilese de 131 ülkeyi geride bıraktığı açıklandı. Portekiz, Macaristan, Yunanistan, Ürdün ve Tunus, nüfus olarak İstanbul’un gerisinde kalan ülkeler arasında oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet bölgesi açıklaması: Deprem illerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde deprem bölgesi ile ilgili önemli açılamalarda bulundu ve depremden etkilenen kentleri tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceklerini belirtti. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi B Kule'nin kat irtifakı kurularak tamamlanması halinde bugünkü toplam hasılat değeri KDV dahil 6 milyar 147 milyon 834 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bölgeyi açıkladı ve ilkbaharı işaret etti: 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hakkari'de peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili konuştu ve 7 büyüklüğünde deprem olabileceğini söyleyerek, ilkbaharı işaret etti. İşte o açıklama...

TÜİK: Ağustosta ihracat yüzde 1,6 arttı, ithalat yüzde 6,9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayının ihracat ve ithalat oranlarını açıkladı. Söz konusu verilere göre ağustosta ihracat arttı, ithalat azaldı.

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Ağustos ayında yüksek çıkan enflasyonu hangi harcamalar tetikledi?

TÜFE’de yüzde 9,09’la en yüksek ağustos ayı enflasyonu gerçekleşti. Aylık enflasyonun 2,78 puanlık bölümü ağustosta yüzde 16,61 artan ulaştırma, 2,27’lik bölümü de yüzde 8,48 artan gıda fiyatlarından oluştu.

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

İstanbul depremine hazırlık için geç kalındığının vurgusunu yapan TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Eyüp Muhçu, olası İstanbul depremi için en riskli bölgeleri açıklayarak, yapılması gerekenleri sıraladı.

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm gözler olası İstanbul depremine çevrildi. Büyük bir depremin İstanbul'un kapısına dayandığını belirten Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Açlık sınırı her geçen gün yükseliyor! Asgari ücreti geride bıraktı

Türk-İş'in yaptığı araştırmaya göre, ocak ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 8 bin 864 lira, yoksulluk sınırı 28 bin 874 olarak belirlendi. Böylece açlık sınırı yeni belirlenen 8 bin 506 liralık asgari ücreti geçti.

Türk lirasıyla ihracat ağustosta geçen seneye göre yüzde 109 arttı!

Türk Lirası ile ihracat yapılan ülke sayısı 164, ihracat yapan firma sayısı ise 6 bin 439 oldu. Türk lirasıyla ihracat ağustosta geçen seneye göre yüzde 109 arttı. İşte haberin devamı..

Avro Bölgesi'ndeki tahminlerin üzerinde seyreden enflasyon oranları, tavan yaptı!

Avro Bölgesi'nde, ağustosta yıllık enflasyon enerji fiyatlarındaki artışın etkisiyle birlikte yüzde 9,1'e ulaşarak kayıtlardaki en yüksek seviyeye çıktı. Avrupa sıkı tedbirler almaya hazırlanıyor. İşte haberin devamı..

b kule ağustosta teslim Haberi

b kule ağustosta teslim

İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Towers'ın A Kulesi'nde yaşam sürerken, B Kule'de ise teslimat yaklaştı. 


Ağustos sonunda gerçekleşecek teslimat için çalışmalar son hızla sürüyor, öte yandan, Folkart Towers'ın giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar eylül başından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Yaşamın başladığı A Kule'de Dodici, Alsancak Unlu Mamülleri, Etçibaşı, Crete, Gooby Steak House, Dönercim, Simit Sarayı gibi restoran ve kafeteryaların yanı sıra Migros, Kid's Park, Ufuk Eczanesi, Bayram Bal Kuafdr'ün de hizmet vermeye başlayacağını aktaran Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, şu bilgileri verdi: "B Kule teslim edildikten sonra ekim ayında alışveriş alanları hizmete girdiğinde Folkart Towers yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam...