06 / 05 / 2024

B Life Çeşme nerede

B Life Çeşme nerede

B Life Çeşme projesinde 42 adet bağımsız birim bulunuyor. Ön satışta olan proje otel konseptli residence projesi olarak yükseliyor.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Çeşme Turizm Bölgesi için Danıştay kararını verdi: 16 bin dekarlık alan yapılaşmaya açılabilecek!

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle hayata geçirilmesi planlanan Çeşme Turizm Bölgesi Projesi kapsamında, Danıştay tarafından karar verildi. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi!

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi. Urla Zeytineli’ndeki karaya yakın bazı küçük adalar da bölge içerisine alındı. Bazı parseller ise  çıkarıldı. 

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma Bölgesi sınırları yeniden belirlendi!

İzmir Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi sınırları yeniden belirlendi.

Çeşme'de 9,5 milyon TL'ye icradan satılık gece kulübü!

İzmir İli, Çeşme İlçesi , İnönü Mahallesi Mağara mevkiinde 7445 Ada, 1 Parsel, nosunda kayıtlı gece kulübü ve disko ve arsası vasfındaki gayrimenkul Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 9 milyon 511 bin 781,21 TL'ye icradan satışa çıkarıldı..

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin 2019'da yapılacağı projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler yer alıyor. 

Yazlık konut satış fiyatında Çeşme başı çekiyor!

Endeksa verilerine göre yazlık bölgeler içinde konut satış fiyatının en yüksek olduğu bölgenin Çeşme olduğu görülüyor. Çeşme’de ortalama konut satış fiyatı 938 bin 730 TL dolaylarında seyrediyor..

Çeşme-Alaçatı bölgesi lüks proje üssü oldu!

Son yıllarda lüks taş evlere ev sahipliği yapan Çeşme-Alaçatı bölgesinde halen üretim ve satış aşamasında 22 proje bulunuyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul Konutları ödeme planı!

Büyükyalı İstanbul Konutları toplam 1.500 daireden oluşuyor. Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan proje İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri fiyatları!

Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen projede yüzde peşinat fırsatı sunuluyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı teslimleri ne zaman?

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı ile hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul Projesi'nde konut, ofis ve ticari alanlara yer veriliyor. Proje Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa ediliyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul Evleri 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Projede fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

B Life Çeşme nerede Haberi

B Life Çeşme nerede


Berberoğlu İnşaat'ın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği B Life Çeşme projesinde 42 adet bağımsız birim bulunuyor. Ön satışta olan proje otel konseptli residence projesi olarak yükseliyor.


14 villa ve 28 dairenin bulunduğu B Life Çeşme'de yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, villalar ise 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Berberoğlu İnşaat B Life Çeşme'nin arsa alanı 8 bin metrekare, inşaat alanı ise 12 bin metrekare olarak belirlendi. Yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabilen B Life Çeşme'nin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Deniz manzarasıyla dikkat çeken projede; kapalı otopark, spa, restoran, spor salonu, masaj odaları ve açık yüzme havuzu bulunuyor.



Web adresi: http://www.blife.com.tr

Telefon: 0 (232) 489...