26 / 06 / 2024

Ba Mühendislik nerede

Ba Mühendislik nerede

Ba Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Kahyaoğlu ve Arda Kahyaoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Başaran Harita Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Harita Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Baş tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

I Başkal Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

I Başkal Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Baştürk ve Ozan Emre Er ortaklığında kuruldu.

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşilbaş ve Gülseren Özbek ortaklığında kuruldu.

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Başak tarafından kuruldu.

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başarır tarafından kuruldu. 

Baş Yapı Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapı Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Celil Başyiğit tarafından kuruldu.

Ba Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Akşahin tarafından kuruldu. 

Mim Mühendislik tünel projelerinde öncü!

Mim Mühendislik, İstanbul ve Ankara metrosu başta olmak üzere onlarca projeye imza attı. Mim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Nerede tünel var, biz oradayız. Bu sektörde dünyada ilk 3’teyiz” diye konuştu.

Ba Mühendislik nerede Haberi

Ba Mühendislik nerede



Ba Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Kahyaoğlu ve Arda Kahyaoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.


Ba Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Konusu:

İNŞAAT 1)    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,  işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler otel, motel, hotel, pansiyon, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3)    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...