22 / 05 / 2024

Ba Turizm kimin

Ba Turizm kimin

Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Batuk, Cumali Arslan ve İlhan Arslan ortaklığında kuruldu.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! Şimdi şartlara bakın! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 235 sözleşmeli personel alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar neler? İşte merak edilenler...

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS puanıyla personel alıyor! Başvurular başladı! Hemen şartlara bakın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, personel alımı yapılacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihleri neler? İşte merak edilenler...

Nefesler tutuldu: Ekonominin başına kim geçecek?

Seçimlerin sona ermesinin ardından yeni yönetimde ekonominin başına kimin geçeceği merak ediliyor. Ekonomik kriz, deprem ve seçim vaatleri nedeniyle ağır yük altına giren ekonomiyi yönetmek için Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz’ın görev alabilecekleri belirtiliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Berkehan Baştaş tarafından kuruldu.

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Emekli bayram ikramiye ödemeleri başladı! Kimin maaşını ne zaman alacağı belli oldu

Emekli Bayram İkramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı açıklandı. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı bayram öncesinde ödenen emekli bayram ikramiyesinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara aktarılacağı açıklandı. İşte emeklilerin ikramiyelerini alabileceği tarihler..

Ba Turizm kimin Haberi

Ba Turizm kimin

Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Batuk, Cumali Arslan ve İlhan Arslan ortaklığında kuruldu.


Ba Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
 -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir,...