01 / 07 / 2024

Bab Ambalaj İnşaat adres 

Bab Ambalaj İnşaat adres 

Bab Ambalaj İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üldeş ve Bayram Kanbay ortaklığında kuruldu.

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Uslu tarafından kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Budak tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi kuruldu! 

Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevilay Çelebi tarafından kuruldu.

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yıldız tarafından kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Bab Ambalaj İnşaat adres  Haberi

Bab Ambalaj İnşaat adres 

Bab Ambalaj İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üldeş ve Bayram Kanbay ortaklığında kuruldu.

Bab Ambalaj İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...