05 / 05 / 2024

Babacan Holding tüm ticari üniteleri

Babacan Holding tüm ticari üniteleri

Babacan Holding, projelerinde yer alan tüm ticari ünitelerini satışa çıkarıyor. Ticari ünitelerin satışa sunulacağı basın lansmanı 31 Ekim'de yapılacak.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Babacan Central projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Babacan Central projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Babacan Central projesinde kaç konut yer alacak? Babacan Central projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Özyurtlar Holding, tüm projelerinde online satışa geçti!

30 yıldır sektörün gelişimine öncelik eden projelerin mimarı Özyurtlar Holding, coronavirüse karşı aldığı tedbir kapsamında satış faaliyetlerinde yeni bir uygulamaya geçti. Şirket, tüm projelerinde online satışa başladı.

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Babacan Holding Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Babacan Holding, faizleri yüzde 1’in altına indirdiği Kurban Bayramı Kampanyası ile tamamlanan projelerinde son kalan daireler için benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor...

Babacan Holding’ten Babacan Central açıklaması!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da 25 Temmuz 2019 tarihinde "Babacan Central projesinde satışlar durdu" başlığı ile yayımlanan habere Babacan Holding'ten açıklama geldi. 

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Babacan Holding'ten Kavaklı'ya sahil kasabası!

2019 yılı için hedeflerini büyüten, arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama yönetim alanları, turizm ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding gayrimenkul ve inşaat sektörüne 450 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Babacan Holding konutta 'tanzim satış' dönemini başlattı!

Babacan Holding CEO’su Babacan, "Yatırımcılarımızın tek yapması gereken, hızlı davranmak. Kampanya Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak" dedi...

Babacan Holding 2 yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

İnşaat, rezidans işletmeciliği (turizm) ve enerji sektörlerinde faaliyetleri bulunan Babacan Holding, faaliyette olduğu tüm sektörlerde önümüzdeki iki yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. 

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding tüm ticari üniteleri Haberi

Babacan Holding tüm ticari üniteleri

Babacan Holding projelerinde yer alan ticari üniteler için ön talep toplanmaya başlamıştı. Babacan Holding tarafından hayata geçirilen ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Crown Deluxe’ projelerinde toplam 100 adet ticari ünite satışa çıkarılıyor. 

İstanbul'da güvenli ve lüks yaşam alanları inşa eden Babacan Holding, tüm projelerinde yer alan ticari ünitelerin satışa sunulmasına ilişkin basın lansmanını 31 Ekim Salı günü gerçekleştirecek.


Ticari ünitelerin satışa sunulacağı basın lansmanı  Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde...