03 / 05 / 2024

Babacan Holding yüzde 5 kampanyası

Babacan Holding yüzde 5 kampanyası

Güçlü Türkiye’nin kazandıran kampanyası kapsamında ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projelerinden konut almak isteyenlere sadece yüzde 5 peşinatla, taksitleri Ocak 2019’a erteleme fırsatı sunuluyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Gardenia Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Babacan Gardenia Bahçelievler'de konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Gardenia Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Babacan Central'da yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central'de yüzde 25 peşin ödemelerde 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Akfen Holding'in 6. kupon ödeme dönemi faiz oranı yüzde 5,0433!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 200 milyon TL tahvilin 20 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak olan 6. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 5,0433...

Akfen Holding'in 5. kupon ödeme dönemi faiz oranı yüzde 4,6798!

Akfen Holding'in ihraç edilen TRSAKFHK2111 ISIN Kodlu 200 milyon TL tahvilin 17 Şubat 2021 tarihinde yapılacak olan 5. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 4,6798 olarak kesinleştirildi.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Port Royal'de yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding’in Babacan Port Royal projesinde yüzde 15 indirim imkanı sunuyor...

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Babacan Holding yüzde 5 kampanyası Haberi

Babacan Holding yüzde 5 kampanyası

Güvenilir ve lüks konut projelerini hayata geçirmeye devam eden Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştırmak için yeni bir kampanyaya imza atıyor. Babacan Holding tarafından hayata geçirilen ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projelerinden yatırım ya da oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 peşinatla, taksit ödemelerine Ocak 2019’da başlama fırsatı sunuluyor. 


Dar ve orta gelir grubuna sahip vatandaşlarımızın konut sahibi olmasını kolaylaştırmak ve ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründeki canlılığı korumak için Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, taksit ertelemeli bu kampanyaya destek olduklarını açıkladı. 


Konut Sahibi Olmayı Kolaylaştıracak Kampanya 

Konut alacakların bir an önce yatırım yapması gerektiğini ve bu kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Babacan, “Yüzde 5 peşinatla 1 yıl taksit ertelemeli bu kampanyanın Türkiye’nin en çok kazandıran kampanyası olacağını düşünüyoruz....