29 / 04 / 2024

Babacan Prime Palas satılık daire

Babacan Prime Palas satılık daire

Babacan Prime Palas satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. 21 katlı tek blok halinde inşa edilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Holding Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerinde yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor.

Babacan Holding'ten hemen taşın, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Babacan Holding, Babadan Palace ve Prime Suites projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre; konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor.

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Babacan Prime Suites iletişim!

4 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Prime Suites projesi 142 daireden meydana geliyor. Projede taksitler 1.950 TL'den başlıyor. İşte Babacan Prime Suites iletişim...

Prime Suites'te hemen teslim tapu!

Babacan Holding tarafından İstanbul’un prestij hattı Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Prime Suites'te tapular hemen teslim ediliyor. Projeden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

Prime Suites'ten turizme 55 milyon liralık yatırım!

Babacan Holding, otel konforunda aile rezidansı 'Prime Suites’i hayata geçirdi. Lüks apart daireleri ile rezidans hizmeti veren 'Prime Suites', geniş aileler, yerli ve yabancı misafirler ve iş seyahati amaçlı Türkiye’ye gelen yabancı iş adamlarını ağırlıyor.

Babacan Premium Tower'da 389 bin TL'ye 2+1!

'Prime suites' ve 'home office' olarak tasarlanan 'Babacan Premium Tower'; sakinlerine hem iş hayatını hem de huzurlu bir yaşamı bir arada sunuyor..

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit!

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. Babacan Prime Palace projesinde suit dairelerin fiyatları 256 bin TL'den başlıyor...

Babacan Prime Palace ödeme planı!

Babacan Prime Palace ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sağlanıyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen proje zemin+20 katlı tek blok şeklinde tasarlandı.

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları!

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları üzerinden peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Babacan Yapı imzası ile yükselen projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Prime Palace satış ofisi!

Prime Palace satış ofisi telefon numarası 0212 672 18 81 olarak belirlendi. Babacan Yapı tarafından inşa edilen proje Atatürk Havaalanı'na 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Babacan Prime Palas satılık daire Haberi

Babacan Prime Palas satılık daire

Babacan Prime Palas satılık daire teslimlerinin Eylül 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 248 suit daire ile birlikte 8 ticari birim bulunuyor. 


5 bin metrekare arsa alanına sahip Babacan Prime Palas Evleri İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde, Babacan Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 


Prime Palas Beylikdüzü'nde peşinde yüzde 10 indirim yapılıyor. 21 katlı tek bloktan meydana gelen projede yüzde 20 peşinatta kalan tutar için 30 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Babacan Prime Palas satılık daire fiyatları 120 bin dolardan başlıyor. Projede rent a car hizmetleri, fitness, masaj odaları, Tuz Odası, spa, house keeping, havaalanı transferleri, açık yüzme havuzu, sauna, resepsiyon, restoran ve konferans salonu gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Tel: 0212 672 18 81 

Web: http://www.primepalace.com.tr/

Özge...