30 / 04 / 2024

Babadağ teleferik ihalesi

Babadağ teleferik ihalesi

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da teleferik projesinin ihalesi yapıldı.

Fethiye Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da!

Babadağ mesire yeri ve hava sporları merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapım ve işletilmesi işi ihale için tarih açıklandı.Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Kocaeli'ye teleferik müjdesi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Afyonkarahisar Kalesi teleferik ihalesi 4 Mart'ta!

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik yaptırılacak. Teleferik yapımı ve 25 yıl süreyle işletilme işi ihalesi 4 Mart'ta yapılacak...

Denizli Babadağ TOKİ 189 konut ihalesi yarın!

Denizli ili Babadağ ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 189 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Babadağ 189 konut ihalesi 2 Mayıs'ta!

Denizli Babadağ umhuriyet Mahallesi 189 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli 189 konut ihalesi 2 Mayıs'ta!

Denizli Babadağ ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 189 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Babadağ 2019 projesi!

TOKİ Denizli Babadağ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 2 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Babadağ 189 konut ihalesi 2 Mayıs'ta!

Denizli ili Babadağ ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 189 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Babadağ 2019 projesi!

Denizli Babadağ TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 30 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Babadağ teleferik ihalesi Haberi

Babadağ teleferik ihalesi

Muğla'da, 1995 yılında dönemin valisi Lale Aytaman tarafından düşünülen Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'nin ihalesi, 22 yıl sonra yapıldı. Bugüne kadar 10 vali, 20 bakan ve 7 kaymakam eskiten 70 milyon liralık proje, en geç 2019'da tamamlanacak. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) şirketi olan Güçbirliği tarafından Fethiye'nin 22 yıllık hayalini gerçeğe dönüşüyor. Bölge turizmine kışın da hareket getirecek olan Babadağ Teleferik Projesi'nin ihalesi yapıldı. İhaleye İstanbul'dan Kırtur, Ankara'dan Burkay İnşaat ve Valter Asansör şirketleri katıldı. İhaleyi kazanan Kırtur Limited Şirketi, teleferiği 22 yıl yap-işlet-devret modeliyle işletecek, her yıl FTSO Güçbirliği şirketine 2 milyon 250 bin kiranın yanı sıra, gelirden yüzde 12.5 pay ödeyecek.


BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI


İhalenin tamamlanması, Fethiye'ye bayram sevinci yaşattı. FTSO Başkanı Akif Arıcan, "Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi Ölüdeniz'de...