29 / 04 / 2024

baçtepe istanbul

baçtepe istanbul

Bahçetepe İstanbul projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kiralık ranza dönemi başladı: İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Başka şehirlerde eğitim alacak gençler, bugünlerde barınma sınavıyla karşı karşıya kaldı. Son günlerde paylaşımlı odalar gündem oldu. Peki İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Pasifik GYO Next Level projelerinde ön satışlar başladı! İstanbul'a 3 yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen ve 20 milyar liradan fazla bir değer yaratan 3 Next Level projesinde ön satışlara başlandı. Next Level İstanbul’da metrekare fiyatları 200 bin TL'den, Next Level Kemer’de 100 bin TL'den, Next Level Country’de ise 150 bin TL’den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri için başvurular başladı! İstanbul'da hiç evi olmayana resmen tarihi fırsat!

İstanbul’da ilk evini alacaklar için yeni bir kampanya başladı. Emlak Konut GYO ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konutluk proje için başvurular başladı. 

15 bin lira hangi kamu işçilerine verilecek? Kamu işçisi kimler, hangi meslekleri kapsıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Baştepe'de gerçekleştirdiği basın topşantısında 700 bin kamu işçisinin Toplu İş Sözleşmesine yönelik zam oranını açıkladı.

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

TOKİ İlk Evim 2022 projesine en çok başvuru İstanbul'dan!

TOKİ İlk Evim 2022 projesine en çok başvuru İstanbul'dan geldi. Projelerde hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimleri bu ay başlayacak ve 2023 yılının Mart ayına kadar da tamamlanacak. 

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Kanal İstanbul çok yakında başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda projelere de değindi ve Kanal İstanbul projesine çok yakında başlanacağını dile getirdi...

baçtepe istanbul Haberi

baçtepe istanbul


Bahçetepe Evleri Başakşehir'in havadan görüntüsü için...