05 / 05 / 2024

Bade İşçil ulus evinin kredisini ödemedi mi

Bade İşçil ulus evinin kredisini ödemedi mi

Malkoç Süalp; Bade İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle İşçil hakkında icra takibi başlattı.

Ulus Emlak Müdürlüğü'nden Ankara'da hazineye ait 1 adet arsa satılık!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Karşıyaka mahallesinde bir adet hazineye ait arsa ihale ile satılacak.

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!

Beşiktaş Ulus'ta bulunan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'plansız alan' olarak kayıtlara geçen arazi için "yeşil alan" olsun denmişti. Söz konusu arazi için 3 ortak tarafından satın alındıktan sonra imar değişikliği yapıldı. 

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Şeyma Subaşı Ulus'a taşındı!

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından birlikte oturdukları evden ayrılan 29 yaşındaki Şeyma Subaşı Ulus'ta beğendiği eve taşındı. Subaşı, yeni evini de takipçileriyle paylaştı.

Bade İşçil'in evini soyan hırsızlara ikinci darbe!

Güzel oyuncu Bade İşçil'in evini soydukları için hapse mahkum edilen üç hırsız, bu defa da çaldıkları televizyonun satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılacak.

Anafartalar Çarşısı ve Ulus İşhanı'nın yıkımı davalık oldu!

Anafartalar Çarşısı ve Ulus İşhanı’nın yıkılmasını istemeyen esnaf, davalık oldu. Esnaf, ''Mevcut binalar restore edilerek korunsun. Esnafı imha yoluna değil, ihya yoluna gidelim.” diye çağrıda bulundu.

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

Ankara Ulus'taki otellerin konaklama ihalelerine ilişkin sorunu TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara Ulus'ta bulunan otellerin konaklama ihaleleri kapsamına alınmamaları sorununu meclis gündemine taşıdı..

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

TOKİ Bartın Ulus başvuruları sona erdi!

Bartın'ın Ulus ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları İçin başvuru şartları ve tarihleri geçtiğimiz Kasım ayında açıklanırken toplam 262 konutun yapılacağı proje için başvurular bugün sona eriyor.

Bade İşçil Ulus'taki evine aile konutu şerhi koydurdu!

Bade İşçil, Malkoç Süalp ile boşanma kararı alınca Ulus'taki evlerinden ayrılıp ikametini baba evi olan Büyükada'ya taşımıştı. Süalp, İşçil'in ikametgahını gizlice Ulus'taki eve geri aldırdığını öğrendi.

Bade İşçil ulus evinin kredisini ödemedi mi Haberi

Bade İşçil ulus evinin kredisini ödemedi mi

Malkoç Süalp; Ulus'taki 4.5 milyon liralık evlerinin kredi borcunu üç aydır ödemediğini söylediği Bade İşçil hakkında icra takibi başlattı. İşçil, itiraz etti.


Daha önce mal paylaşımı konularıyla birçok kez gündeme gelen ve karşılıklı boşanma davaları devam eden Bade İşçil-Malkoç Süalp cephesinde yeni gelişme... Süalp, İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle Bade İşçil hakkında icra takibi başlattı. Ödenmeyen Ağustos, Eylül ve Ekim 2015 kredi borçları için İstanbul 22. İcra Müdürlüğü'nde 226 bin liralık icra takibi başlatan Süalp, daire bedelinin yarısını İşçil'in ödemesi gerektiğini savundu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan dilekçeye göre; Süalp ile İşçil, evlendikten sonra birlikte oturmak için Ulus'taki daireyi, 7 Ekim 2103'te satın aldı. İşçil, daire...