02 / 05 / 2024

Bademli Güzelyalı Kavşağı

Bademli Güzelyalı Kavşağı

Başbakan olduktan sonra ilk kez Bursa’yı ziyaret eden Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 8 eserin de aralarında bulunduğu toplam 720 milyon TL’lik 21 yatırımı hizmete açacak.

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları satışa çıktı. İşte Güzelyalı Konakları ile ilgili detaylar...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Pendik Güzelyalı imar planı askıda!

Pendik Güzelyalı Mahallesi, 2037, 2038, 4125, 4127 parsellerin bir kısmı ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Alacaatlı kavşağı inşaatına ilişkin 3 soru mecliste!

Alacaatlı kavşağı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök kavşak inşaatına ilişkin 3 soru sordu..

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Çanakkale Güzelyalı'ya dev tesis!

Çanakkale'nin Güzelyalı'ya yapılması planlan geniş imkanların olduğu dev tesis için ihale aşamasına gelindi. Dev tesisin proje bedelinin 80 milyon TL olduğunu belirtildi.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Bademli Güzelyalı Kavşağı Haberi

Bademli Güzelyalı Kavşağı

Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı Osmangazi ve Yıldırım Belediyeleri tarafından yaptırılan 21 ayrı eser, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 7 Kasım Cuma günü yapacağı Bursa ziyareti kapsamında hizmete açılacak. Başbakan seçildikten sonra ilk kez Bursa’ya gelecek olan Ahmet Davutoğlu, Bursa programı kapsamında Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde yapılacak toplu açılış töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve kentin göç tarihi anlatan Göç Müzesi’ni gezecek, ardından 17 Büyükşehir Belediye Başkanı ile istişare toplantısı yapacak.


720 milyonluk 21 yatırım

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Göç Tarihi Müzesi, Tarihi Darphane binası, Çukur Mescit, Çınarönü ve Ulus Hizmet binaları, Yusuf Köstem, Lütfi Banuşoğlu ve Ahmet Uyar İlköğretim okulları spor salonları da Başbakan Davutoğlu tarafından hizmete açılmış olacak. Törende; ayrıca 720 milyon TL’ye mal olan Bursa...