05 / 05 / 2024

Badr Ahmed K Alamoudı

Badr Ahmed K Alamoudı

Venue Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Badr Ahmed K Alamoudı ve A.Abdıllah A Elkhereıjı ortaklığıyla 10 milyon TL sermaye ile 20 Ekim'de Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Yavuz ve Waheed Ahmed Ab Abdulkhaleq ortaklığında kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Hevyara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hevyara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Jalo tarafından kuruldu.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. S. S., Madhat N. M. A. ve M. Zaıd J.R. Alashı ortaklığında kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Kudunlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kudunlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmud Kudun ve Harun Furkan Kudun ortaklığında kuruldu.

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed K. A. Hamdan, Mahdy M.M. Shehada ve Mosab I. Z. Alafranjı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Empıre Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Empıre Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Kartal'da Lıakue Ahmed tarafından kuruldu.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Badr Ahmed K Alamoudı Haberi

Badr Ahmed K Alamoudı

Venue Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Badr Ahmed K Alamoudı ve A.Abdıllah A Elkhereıjı ortaklığıyla 10 milyon TL sermaye ile 20 Ekim'de Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.


Venue Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Gayrimenkul  ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımları geliştirmek, koordine etmek ve yönetmek.  2-Türkiye  de Alış veriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak. 3- Alış  veriş merkezi ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, üretmek, ithal ve ihraç etmek. 4-İnşaat  sektöründe her türlü  fizibilite, projelendirme, inşaat yıkım, bakım, onarım ve montaj işlerini ve mühendislik , kontrolörlük , danışmanlık ve projelendirme işleri ile ilgili  bütün ticari işleri yürütmek ve gerçekleştirmek.  5- Kat...