18 / 05 / 2024

bafra belediyesi ev yardımı

bafra belediyesi ev yardımı

Kemalpaşa’da ikamet eden ve çöplerden atık toplayarak geçimini sağlayan aileye yardım eli uzandı. Belediye Başkanı Zihni Şahin, aileye sahip çıkarak yeni ev yaptırdı.

Zihni Şahin'den Bafralı aileye ev sözü!

Bafra'da çöplerden plastik ve kağıt toplayan evli ve iki çocuk babasına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, mahalle sakinlerince satın alınan arsanın üzerine ev yapma sözü verdi.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Erzincan Belediyesi 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesinde yer alan 263 konutu 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ev alacakları dikkatini çeken satışa ilişkin tüm ayrıntılar...

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Bafra'daki 13 kaçak yapı için yıkım kararı!

Samsun Bafra Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 binanın yıkılması amacıyla sahiplerini uyarılarda bulundu. Bu durumda ev sahipleri yıkımı yapmadığı taktirde binalar belediye tarafından yıkılacak.

Van Gürpınar Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 aileye ev verdi!

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

Bilim insanlarından İstanbul depremiyle ilgili dikkat çeken açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Deprem Çalıştayı'nın ilk gününde bilim insanları, İstanbul depremiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Antalya Belediyesi 118 aileye konteyner ev hediye etti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çadırda, barakada yaşayan, ya da evi yanan 118 aileye konteyner ev hediye etti. İçinde mutfak, banyo ve oda bulunan konteyner evlerle vatandaşın yüzü güldü. 

Antalya'da barakada yaşayan yaşlı çift ev sahibi oldu!

Antalya'nın Finike ilçesinde yıkılma tehlikesi bulunan derme çatma bir evde yaşayan Ümmügülsüm ve Tevfik Akçura çiftine Büyükşehir Belediyesi ev verdi.

Osmangazi Belediyesi'nden Kıbrıs gazisine yeni ev!

Kıbrıs Savaşı’nda gazi olan 65 yaşındaki Hayrettin Çiftçi’nin harabe haldeki evini yıkan Osmangazi Belediyesi, gazi için yeni bir ev hayata geçirdi..

bafra belediyesi ev yardımı Haberi

bafra belediyesi ev yardımı


Kemalpaşa Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk babası Süleyman Yursel'in (48) yürek burkan dramına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin son verdi. Kiraladığı iki odalı evde yaşam mücadelesi veren Süleyman Yursel'in dram dolu yaşamının basına yansıması sonucunda aileyi ziyaret eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ve Mahalle Muhtarı Salih Soylu gördükleri manzaradan etkilenerek çalışma başlattılar.

Muhtar Salih Soylu'nun önderliğinde mahalle halkının da dayanışmasıyla önce arsa alındı. Alınan arsaya Belediye Başkanı Şahin ev yapılması yolunda talimat verdi. Belediyenin desteğiyle yapılan eve yerleşen Yursel ailesinin yürek burkan dramı da son buldu.

Aileyi yeni evinde ziyaret eden Başkan Şahin, "Basında bir haber çıkmıştı. Zor şartlarda bir evde kaldıklarını öğrendiğimizde aileyi ziyaret ettik. Muhtarımızın önderliğinde mahallenin dayanışmasıyla arsa temin edildi. Arsa temin edildikten sonra belediye...