07 / 05 / 2024

Bafra Belediyesi park

Bafra Belediyesi park

Bafra Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda, yeni mahalle olan köylerimizle birlikte iki yıl içinde ilçemizde 32 çocuk oyun parkı kurulmuş oluyor.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Bafra'daki 13 kaçak yapı için yıkım kararı!

Samsun Bafra Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 binanın yıkılması amacıyla sahiplerini uyarılarda bulundu. Bu durumda ev sahipleri yıkımı yapmadığı taktirde binalar belediye tarafından yıkılacak.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Samsun Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi

Bafra Belediyesi park Haberi

Bafra Belediyesi park


Bafra Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda, yeni mahalle olan köylerimizle birlikte iki yıl içinde ilçemizde 32 çocuk oyun parkı kurulmuş oluyor.


Son olarak Gaziosmanpaşa ve Kemalpaşa mahallelerimizde yapımı devam 4 çocuk oyun parkının yanında İsmetpaşa mahallemizde ise çocuk oyun parkının yanı sıra engelliler için de oyun grupları ve fitnes alanı kurulma çalışmaları da devam ediyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapımı devam eden parktaki çalışmaları yerinde inceledi. Başkanın incelemesi sırasında İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız’da bulundu. Başkan Şahin burada çocuklar, engelli bir genç ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle İsmetpaşa mahallemizin muhtarı Fatih Yıldız’a emek ve gayretleri için, mahallemize yönelik hizmet etme düşünceleri için teşekkür ediyorum. İsmetpaşa mahallemizde muhtarımızın da katkılarıyla...