19 / 05 / 2024

Bafra osb projeleri

Bafra osb projeleri

Türkiye’nin en verimli tarım ovalarından biri olan Samsun’un Bafra Ovası’na Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi kurulma kararı alındı. Sera OSB’nin kent ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

Bafra Medikal İhtisas OSB ile 4000’den fazla kişiye iş imkanı!

Bafra Belediye Başkanı ve Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB Başkanı Zihni Şahin “OSB Bafra’mızın geleceğidir, bunun için seferberlik halinde çalışıyoruz. 3-4 yıl içinde 4000’den fazla insanımız iş imkânına kavuşacaktır." dedi.

Bafra Karma ve Medikal OSB’de çalışmalar tam gaz!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Bafra Medikal OSB'nin ÇED Raporu onaylandı!

Bafra Organize Sanayi Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Bafra Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olumlu raporunu verdi.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Zihni Şahin Bafra Çevre Yolu için görüşmeler yaptı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Çevre Yolu için Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde görüşmeler yaptı. Başkan Şahin, Bafra Çevre Yolunun Bafra OSB'den de geçmesinin önemli olduğunu vurguladı. Başkan Şahin konu hakkında şu bilgileri verdi;

ASTİM OSB'de 200 dönüm alan yer talep edenlere verilecek!

ASTİM OSB Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. Maraş, 2016 yılı içerisinde 200 dönüm arazinin, OSB’den yer talebinde bulunan sanayicilerin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Bafra'ya ihtisas sera OSB kurulacak!

Türkiye’nin en verimli tarım ovalarından biri olan Samsun’un Bafra Ovası’na Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi kurulma kararı alındı. Sera OSB’nin kent ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.

Bafra osb projeleri Haberi

Bafra osb projeleri


Bafra ilçesine Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi kurulmasıyla ilgili toplantı gerçekleştirildi. Vahap Çelik İş Merkezi Niyazi Kesim Restoran’da düzenlenen, Samsun Valisi İbrahim Şahin başkanlığındaki toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ile davetliler katıldı.

‘Bacasız sanayi’ olarak nitelendirilen ve örtü altı yetiştiriciliği bakımından oldukça büyük potansiyele sahip Bafra Ovası’nda, uygun iklim ve arazi koşullarını kullanarak serada üretim yapmak isteyen müteşebbislere destek vermek, ihracat tabanlı sera üretimini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacını taşıyan Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi...