09 / 05 / 2024

bafra pide bayilik

bafra pide bayilik

Toplam yatırım maliyeti 450 bin TL'den başlayan şubeler için aylık ciro hedefi 150-400 bin TL arasında değişiyor. Franchise giriş bedeli olarak 25 bin dolar alınıyor. Kâr marjı ise temel maliyet gideri kiraya göre yüzde 20-40 arasında değişiklik gösteriyor...

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gramı 15 lira olarak belirlendi. Ekonomist Şenol Babuşçu pideye bu yıl yüzde 80 zam yapıldığını duyururken, vatandaş pide fiyatlarını çok buldu.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Beklenen pide fiyat açıklaması geldi!

Ramazan ayı yaklaşırken, pide fiyatları merak uyandırdı. Vatandaşlar pide fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Bunun üzerine Fırıncılar Federasyonu’ndan açıklama geldi. İşte detaylar!

Ramazan pide fiyatları arasında uçurum! En pahalı Ramazan pidesi 10, en ucuzu 1 TL! İşte 2022 fiyat listesi...

Ramazan ayına kısa süre kala merakla beklenen pide fiyatları açıklandı. Peki, bölgelere göre farklılık gösteren pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Ankara, Kütahya, Manisa, Elbistan Adana, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Samsun, Bursa, Tekirdağ, Kayseri Ramazan pide fiyatları listesi...

Ramazan pidesi cep yakıyor! Kütahya'da 10 TL! İşte il il 2022 pide fiyatları listesi!

Ramazan'a kısa süre kala pide fiyatları belli olmaya başladı. Peki pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Kütahya, Adana, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Samsun, Bursa, Tekirdağ, Kayseri Ramazan pide fiyatları listesi...

Pide fiyatları açıklandı! İşte il il 2022 pide fiyat listesi! İstanbul'da pide...

Ramazan'a kısa süre kala pide fiyatları netleşmeye başladı. Peki ilden ile değişen pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, İzmir, Bursa, Trabzon, Tekirdağ, Eskişehir, Niğde 2022  pide fiyat listesi...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Ramazan pidesi kaç liradan satılacak! Pide fiyatıyla ilgili iddia Meclis'te gerginlik yarattı

Türkiye'den Ramazan ayı 2 Nisan Cumartesi günü başlayacak 2 Mayıs Pazartesi günü sona erecek. Ramazan'ın olmazsa olmazı Ramazan pidesinin fırınlarda kaç liradan satılacağı merak konusu oldu. Pide fiyatıyla ilgili iddia Meclis'te gerginlik yarattı.

Halk Ekmek'te pide fiyatları ne kadar olacak? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

Ramazan-ı Şerif ayına kısa süre kala pide fiyatları da teker teker açıklanmaya başladı. Fırınlarda 6 TL’ye satılacağı duyurulan Ramazan pidesinin Halk Ekmek’te ne kadara satılacağı belli oldu.

Bafra Millet Bahçesi 1 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini 1 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Samsun Bafra'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

bafra pide bayilik Haberi

bafra pide bayilik

Bafra Pide, 1949 yılında Bafra'da doğan Coşkun Kuru tarafından kuruldu. Coşkun Usta, 1960'lı yıllarda Bafra'daki tarihi Yetişal, Gündaylar, Beşyol ve Ekonomi fırınlarında ve ekmek fırınları haricinde ilk defa pide satışı yapılan Alaçamlı İbrahim'in dükkanında çalışmıştı. Kuru, 1981 yılında İstanbul'a gelerek, Kızıltoprak Kadıköy'de Bafra Pide'yi  kurdu. Kuru Ailesi tüm birikimlerini bir araya getirerek Bafra Pide'nin temellerini attıklarında ellerinde malzeme alacak dahi sermayeleri kalmamıştı.

Ancak yılmayan aile büyük bir azimle çalışmaya başladı. Sadece 30 metrekarelik küçük bir dükkan olan Bafra Pide kısa bir zamanda ilgiyi görmeye başladı. Şirket, talebi karşılayabilmek için Kızıltoprak'tan sonra Kozyatağı şubesini hizmete açtı.

Karadeniz Bölgesi'nden gelen yöresel malzemelerle pideler odun ateşinde ve taş fırında pişiriliyor.

Ekonomist’ten burcu Tuvay’ın haberine göre; Bafra Pide, günümüzde yönetimine ikinci kuşak Tolga ve Koray Kuru'nun...