06 / 05 / 2024

Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi

Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi

AŞÇI ailesi Samsun'un Bafra İlçesi'nde Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açıldı. Aşçı ailesinin merhum babaları için yaptırdığı ve kentin ilk turizm fakültesi olan binanın açılışı dün yapıldı.

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

JMO'dan son dakika fay açıklaması: Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir!

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Genel Başkanı Şevket Demirbaş, fay hatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirbaş, "Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir" dedi. İşte ayrıntılar...

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Ekonomi uzmanı Şevket Apuhan, 'ABD'li fon şirketi' Money Maker Management’ın Kanal İstanbul’u finanse etmeye talip olduğu haberlerini yorumladı. Peki Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Bafra Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına devam eden Bafra Belediye Meclisi olağan Şubat ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri masaya yatırıldı.

Bafra'da 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Bafra Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bahçeler Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 30 Ocak'ta yapılacak...

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Dünya şampiyonu Sinan Sadak’a konut jesti!

Batman Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Dünya İşitme Engelliler güreş şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’a konut jesti yaptı. Aksoy, şampiyona Cizre’den aldığı satın aldığı konutu hediye etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinden, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yerleşkesinin içinde yer alan kaçak yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yapıldı.

Tarsus'ta yapılaşmanın önü açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi Başkanı Şevket Can, Bağlar, Gaziler ve Yeni Mahalle’nin imar durumunun düzeltilerek, gelişiminin önünün açıldığını söyledi.

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi Haberi

Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi

AŞÇI ailesi Samsun'un Bafra İlçesi'nde Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açıldı. Aşçı ailesinin merhum babaları için yaptırdığı ve kentin ilk turizm fakültesi olan binanın açılışı dün yapıldı. 10 bin metrekare alana sahip, 5 bin öğrenci kapasiteli Şevket Aşçı Turizm Fakültesi 10 milyon TL'ye mal oldu. Kızılırmak Nehri'nin yarımda konumlanan, üç katlı fakülte binasında, her biri 60 öğrenci kapasiteli toplam 20 sınıf, her biri 120 öğrenci kapasiteli 4 amfi-sınıf, 250 kişilik konferans salonu, toplam 500 metrekarelik 3-ayrı endüstriyel mutfak, yaklaşık 200 metrekarelik sergi salonu, 2 bilgisayar laboratuan, 1 rekreasyon salonu, 32 adet öğretim görevlisi ve 1 adet rektör odası yer alıyor. Şevket Aşçı Turizm Fakültesinin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne devri ve 2014-2015 öğretim yılı açılış töreninde konuşan Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkam...