30 / 04 / 2024

Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi son durum

Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi son durum

Kırşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikteliği ile inşaatına 2009 yılında başlanan ve etaplar halinde çalışmaları yapılan Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 2. Etap inşaatı devam ediyor.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kadıköy Tuğlacıbaşı Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi Tuğlacıbaşı Mahallesi 421 Ada 286 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için uzlaşma başladı! 

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşı süreci başladı. Hak sahipleri Kadıköy Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Ofisi'nde personellerden bilgi almaya başladı. 

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi son durum Haberi

Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi son durum


Kırşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikteliği ile inşaatına 2009 yılında başlanan ve etaplar halinde çalışmaları yapılan Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 2. Etap inşaatı devam ediyor.


 3 etaptan oluşan projenin ilk etabındaki 768 konut tamamlanmış ve hak sahiplerine 2013 yılı içerisinde teslim edilmişti. Kentsel dönüşümün II. Etabındaki 544 konutun inşaatı halen devam ediyor.


İnşaatı hızla devam eden II. etap konutlarla birlikte 750 kişilik camii ile 24 derslikli okulun inşaatına da devam ediyor.  


Şehrimiz için önemli bir proje olan Kentsel Dönüşüm ile Bağbaşı yeni ve modern bir görünüme kavuşmaya hazırlanıyor diyen Başkan Bahçeci; “ Yaşadığımız ili çok iyi tanıyoruz. Deprem kuşağının ne olduğunu ve önlem alınmazsa başımıza neler gelebileceğini maalesef çok acı tecrübelerle görmüş olduk. Bu yüzden depreme dayanıklı, modern binalar...