09 / 05 / 2024

Bağcılar Batışehir kiralık

Bağcılar Batışehir kiralık

EGEYAPI Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir'de Ocak ayı boyunca geçerli olacak kampanya ile banka kredisi kullanmadan yüzde 25 peşinat karşılığında, yüzde 25 bir yıl sonra, kalan tutar için 36 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor.

Bağcılar Batışehir'de 226 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim!

Bağcılar Batışehir projesinde toplam 3 bin 226 konut yer alıyor. Proje 67 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Bağcılar Batışehir projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Bağcılar'daki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mostar Köprüsü Caddesi Batısı Riskli Alana Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar'da 13.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 620 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bağcılar Mahmutbey imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyiçi Mevkii'deki alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi!

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Venara Bağcılar Evleri satılık daire!

Venara Bağcılar Konutları İnaş Yapı ve Onur Market ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede lansmana özel olarak 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

İBB'den Bağcılar'da satılık arsa 18.8 milyon TL'ye!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB), İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 18 milyon 87 bin 235 TL'ye satışa sunuyor. Arsa için ihale tarihi 14 Haziran 2017 olarak belirtiliyor.

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları!

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları kapsamında aylık 2 bin 440 TL sabit taksitle ödemeler yapılıyor...

Bağcılar Batışehir güncel fiyat!

Bağcılar Batışehir güncel fiyat listesi 418 bin TL'den başlayarak değişiyor. Batışehir Evleri'nde peşinat ödemesi iki yıl erteleniyor...

Bağcılar'da 20.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü tarafında bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 20 Eylül Salı günü yapılacak taşınmazın bedeli 20 milyon 149 bin TL olarak belirlendi.

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bağcılar Batışehir kiralık Haberi

Bağcılar Batışehir kiralık

EGEYAPI Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir'de Ocak ayı boyunca geçerli olacak kampanya ile banka kredisi kullanmadan yüzde 25 peşinat karşılığında, yüzde 25 bir yıl sonra, kalan tutar için 36 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor. 


Banka kredisiz yüzde 15 peşinat ile 60 ay için geçerli olan yüzde 0.69 vade oranıyla firma bünyesinde ödeme planı da bulunuyor. Banka kredisi kullananlar yüzde 1 peşinat vererek yüzde 24 peşinatı 1 yıl sonraya erteleyerek kalanı için 120 aya kadar vade seçeneği kullanabiliyor. 


Vatan 



Egeyapı Batışehir iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: