14 / 05 / 2024

Bağcılar Belediyesi kadın meclisi üyeleri

Bağcılar Belediyesi kadın meclisi üyeleri

Bağcılar Belediyesi Kadın Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren Kadınlar Akademisi’nin 2013-2014 Dönemi Mezuniyet Töreni, İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. 287 ev hanımı sertifikalarını aldı...

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, uzlaşma görüşmelerine başladı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Bağcılar Belediyesi kadın meclisi üyeleri Haberi

Bağcılar Belediyesi kadın meclisi üyeleri


Bağcılar Belediyesi Kadın Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren Kadınlar Akademisi’nin 2013-2014 Dönemi Mezuniyet Töreni, İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Törende cüppelerini giyinen Akademi’nin ilk mezunları olan 287 ev hanımı sertifikalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlatarak sevinçlerini salondakilerle paylaştılar. Törende Akademi’nin son dersini veren İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep Güloğlu, “Ailede İlkyardım” konusunu anlattı. 


3 Ocak 2013 tarihinde hizmete açılan Kadınlar Akademisi’ni başarıyla tamamlayan 287 ev hanımı İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen Mezuniyet Töreni sırasında sertifikalarını aldılar. Cüppelerini giyinen öğrenciler sertifika almanın sevincini keplerini havaya fırlatarak yaşadılar. 


Programın açılışında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ‘önce insan’ diyerek hizmet verdiklerini belirtti. Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık’ın yardımcılığını yaptığı dönemde çocuklar ve kadınlara yönelik önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Çocuk, Gençlik, İzci, Çevre...