16 / 05 / 2024

bağcılar bilgi evi

bağcılar bilgi evi

Bağcılar’da 30 bine yakın öğrencinin boş vakitlerini değerlendirdiği ve çeşitli aktivitelerde bulunduğu Bilgi Evleri’ne yenileri ekleniyor. Yapımı tamamlanan Çınar Mahallesi Bilgi Evi de öğrencilerin faydalanması için hizmete sunulacak.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde geoteknik çalışmalar başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durum hakkında bilgi verdi. 

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Moğolistanlı heyet Bağcılar'da kentsel dönüşümü inceledi!

Moğolistanlı heyet, İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu. Bağcılar Belediyesi’ni de ziyaret eden Moğolistanlı heyet, yetkililerden ilçede başarıyla yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi de aldılar.

Bağcılar'da her mahalleye bilgi evi yapılacak!

Bağcılar'da 30 bine yakın öğrencinin boş vakitlerini değerlendirdiği ve çeşitli aktivitelerde bulunduğu Bilgi Evleri'ne yenileri ekleniyor. Yapımı tamamlanan Çınar Mahallesi Bilgi Evi de öğrencilerin faydalanması için hizmete sunulacak.

Bağcılar Çınar Mahallesi'ne bir bilgi evi daha açıldı!

Bağcılar’da 30 bine yakın öğrencinin boş vakitlerini değerlendirdiği ve çeşitli aktivitelerde bulunduğu Bilgi Evleri’ne yenileri ekleniyor. Yapımı tamamlanan Çınar Mahallesi Bilgi Evi de öğrencilerin faydalanması için hizmete sunulacak.

Bağcılar Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete açılacak!

Geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete sunulacak. Üç katlı Merkez’de, Bilgi Evi spor salonu, hobi odaları , kütüphane, derslikler ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor.

Batı Şehir Loca Bağcılar fiyat!

Batı Şehir Loca Bağcılar fiyat bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim. Teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje, Ege Yapı Group imzasıyla yükseliyor...

Bağcılar'a yeni bilgi evi yapılıyor!

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Evren Mahallesi'nde inşaatına başlanan Evren Kültür Merkezi ve Bilgi Evi, 3 bin 985 metrekare peyzaj alanına ve 2 bin 430 metrekare kullanım alanına sahip olacak...

Bağcılar Belediyesi 'Kentsel Dönüşüm Başladı' adlı kitapçık hazırladı!

Bağcılar 'da hayata geçirilen 'Kentsel Dönüşüm Projesi'ni daha anlaşabilir hale getirmek amacıyla resimli, çizgi roman tadında bir kitapçık hazırlandı. 'Kentsel Dönüşüm Başladı' adlı kitapçıkta detaylı bilgi ve açıklamalar resimlerle anlatılıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çizgi romanla anlatıldı!

Bağcılar Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin daha iyi anlaşılması için çizgi roman kitapçık hazırladı. İlçede sevilen ve sayılan bir kişi olarak tasvir edilen çizgi kahraman Seyfi Amca'nın bilgi sahibi olmak için izlediği yöntem anlatılıyor...

Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm'ün daha iyi anlaşılması için çizgi roman kitabı hazırlandı!

Bağcılar Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin daha iyi anlaşılması için çizgi roman tadında adlı bir kitapçık hazırladı. Kitapta, Seyfi amcanın, bu konuda yeterli bilgi sahibi olmak amacıyla izlediği yol ve yöntem detaylı olarak anlatılıyor...

bağcılar bilgi evi Haberi

bağcılar bilgi evi

Okullarındaki derslere destek olarak Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen bilgisi ve Sosyal bilgiler derslerinin yanı sıra masa tenisi, badmington, satranç, halk oyunları, skeç ve folklor eğitimlerinin de verildiği Bilgi Evleri’nin sayısı artıyor.

İnşaatı tamamlanan Çınar Bilgi Evi de yakında hizmete sunulacak. Toplam 1200 metrekarelik peyzaj alanına sahip olan tesisin 340 metrekarelik oturum alanı bulunuyor. 1489 metrekarelik kullanım alanına sahip olan tesis bodrum kat, zemin ve iki normal kattan oluşuyor. Tesisin zemin katı da Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılacak. Yine Bilgi Evi olarak hizmet verecek olan birinci ve ikinci katlar da ise derslikler, dijital kütüphane, kantin, yönetim ve 120 kişilik çok amaçlı salon bulunuyor.

22 MAHALLEDE BİLGİ EVİ OLACAK 

Bağcılar ilçesinde Bilgi Evlerinin sayısının 15’e ulaştığını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Yaklaşık...