19 / 05 / 2024

bağcılar demirkapıya katlı otopark

bağcılar demirkapıya katlı otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de katkısıyla önemli ulaşım projelerinin halkın hikmetine sunulduğu Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar ilçesine 343 araçlık üç katlı otopark inşa edilecek.

Bağcılar Mahmutbey'deki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2142 Ada 2 Parselde Rezerv Yapı Alanına İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Bağcılar Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, Merkez Mahallesi, 762 ada, 2 parselin bir kısmı ve 3, 15, 21, 28 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi, 536 Parsel ve 3256 Ada 2 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar'da bina sakinlerini korkutan çatlak!

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından Bağcılar'da 4 katlı bir binanın kolonunda, çatlaklar oluştu. Evlerinde korkarak kaldıklarını söyleyen bina sakinleri, ekiplerin binaya gelip inceleme yapmasını bekliyor.

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi, 77 ada, 1 parsele ( Plan Notu ) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Bağcılar'da çökme riski olan bina boşaltıldı!

Bağcılar'da 5 katlı bir bina çökme riski nedeniyle tahliye edildi. Konu ile ilgili olarak yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Bağcılar İlçesi, Yüzyıl Mahallesi, 2239 ada, 2 parselin güneyinde bulunan tescil harici alana ilişkin plan tadilatı askıya çıktı..

Bağcılar Fatih Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından Bağcılar İlçesi, Fatih Mahallesi sınırları içerisindeki alan imar planı bugün askıya çıktı..

bağcılar demirkapıya katlı otopark Haberi

bağcılar demirkapıya katlı otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de katkısıyla önemli ulaşım projelerinin halkın hikmetine sunulduğu. Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar ilçesine 343 araçlık üç katlı otopark inşa edilecek. Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alana inşa edilmesi düşünülen tesiste 3 bin 334 metrekarelik bir alan ise Pazaryeri olarak kullanılacak. Pazarın kurulmadığı günlerde bu alan otopark alanı olarak halkın hizmetine tahsis edilecek.

İstanbul'un nüfus yoğunluğu olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar'da trafik sorununu çözmek amacıyla hazırlanan ulaşım projeleri bir bir hayata geçiriliyor. Bu kapsamda yeni bağlantı yolları, alt geçitler, katlı kavşak ve otoparklar inşa edilen ilçede şu ana kadar 1267 araçlık kapalı otopark hizmete sunuldu. Güneşli, İnönü ve Evren mahallelerinde. Engelliler Sarayı ve Fevzi Çakmak Caddesindeki otoparklar da Bağcılarlılara hizmet veriyor. 

İlçedeki araç...