18 / 05 / 2024

Bağcılar inşaat işçileri yemek protestosu

Bağcılar inşaat işçileri yemek protestosu

Bağcılar'da bir inşaat firmasında çalışan işçiler, iş yerinde verilen yemeğin kötü olduğu iddiasıyla eylem yaptı.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022!

Yeni yatırımlar için start veren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? İşte Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Bağcılar inşaat işçileri yemek protestosu Haberi

Bağcılar inşaat işçileri yemek protestosu

Bağcılar'da bir inşaat firmasında çalışan işçiler, iş yerinde verilen yemeğin kötü olduğu iddiasıyla eylem yaptı.


Atışalanı Mahallesi'ndeki bir toplu yaşam merkezi inşaatında çalışan işçiler, yemekhanede toplanarak, iş yerinde verilen yemeği beğenmediklerini belirterek, yetkililerinin sorunu çözmesini istedi.


İnşaat firmasına yemek veren şirketin değişmesini talep eden işçiler, yemekhanedeki malzemelere zarar verdi. Yemekhaneye gelen şantiye şefi Güven Öztürk, yemek sorununun en kısa zamanda çözüleceği sözünü vererek, işçileri sakinleştirdi. Eylemi sonlandıran işçiler, yemek gelmediği için bugün iş bırakma kararı aldı.


İşçiler adına açıklama yapan Mehmet Yılmaz, maaşlarından her gün 20 lira yemek parası kesildiğini, 1.5 aydır tüm uyarılara rağmen yemek kalitesinde iyileşme yapılmadığını öne sürdü.


Konuyu ilettikleri yetkililerin her seferinde kendilerini oyaladığını savunan Yılmaz, ''İş güvencesi, işçilerin sadece baret takmasıyla sınırlı değil. Yemek konusu da iş güvenliği...