01 / 05 / 2024

Bağcılar Kızılcık Bahçesi nerede

Bağcılar Kızılcık Bahçesi nerede

Adını bağ ve bahçelerden alan Bağcılar ilçesi yeni bir Nostalji Bahçesi’ne daha kavuştu. Merkez Mahallesi’nde inşaatı tamamlanarak hizmete sunulan Kızılcık Bahçesi, 20 adet Kızılcık ağacı, kafeterya, oyun grubu ve göze hoş gelen peyzajı ile dikkat çekiyor

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar'da bina dayanıklılık testi için başvurular arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bağcılar'da olası İstanbul depremi nedeniyle binalar için dayanıklılık testi başvurularında artış yaşandı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgedeki 73 bina yıkılıyor!

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgede yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı toplam 73 bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmaya başlandı...

Bağcılar Kızılcık Bahçesi nerede Haberi

Bağcılar Kızılcık Bahçesi nerede

Adını bağ ve bahçelerden alan Bağcılar ilçesi yeni bir Nostalji Bahçesi’ne daha kavuştu. Merkez Mahallesi’nde inşaatı tamamlanarak hizmete sunulan Kızılcık Bahçesi, 20 adet Kızılcık ağacı, kafeterya, oyun grubu ve göze hoş gelen peyzajı ile dikkat çekiyor. 


Bağcılar Belediyesi’nin ilçede nostaljiyi yaşatmak amacıyla hizmete sunduğu Nostalji Bahçesi Projesi hız kesmeden devam ediyor. Merkez mahallesinde inşaatı tamamlanan Kızılcık Bahçesi de düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Programda bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Nurettin Nebati, Bağcılarlı çocukların çiçeklerin, ağaçların ve fidanların arasında büyüdüklerini belirtti. Nebati, binalar arasında hizmete sunulan Nostalji Bahçeleri’ne gelen çocukların meyve çiçeklerini gözlemleme imkanı da bulduklarını ifade etti. Nebati, uyumlu ve örnek çalışmayla ilçenin önemli projelere kavuştuğunu da belirterek İlçe Kaymakamı Erdal Çakır ile Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya teşekkür etti. İlçe...