29 / 09 / 2024

Bağcılar-Mahmutbey-Basın Ekspres Yolu çalışması

Bağcılar-Mahmutbey-Basın Ekspres Yolu çalışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sorununu en aza indirmek, İstanbulluların hızlı ve konforlu ulaşımlarını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade ve hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2308 ada, 4 parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Bağcılar Mahmutbey'deki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2142 Ada 2 Parselde Rezerv Yapı Alanına İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Mahmutbey Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ve 1/1000 imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Mahallesi, 3408 ada, 9 parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2077 ada, 26 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı İBB tarafından bugün askıya çıkarıldı...

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Bağcılar-Mahmutbey-Basın Ekspres Yolu çalışması Haberi

Bağcılar-Mahmutbey-Basın Ekspres Yolu çalışması


Bağcılar Halkalı Caddesi altgeçit inşaatı tamamlanarak İstanbulluların hizmetine alındı. Hizmete giren yeni kavşak çalışması ile Mahmutbey Kavşağının trafik yükü azaltılmış oldu.


Trafik sorununa köklü çözüm üretmek için Avrupa ve Anadolu yakası raylı sistemler ile örülürken son olarak hizmete giren Otogar - Bağcılar - Mahmutbey - Olimpiyatköy - Başakşehir Metrosu ile İstanbul’daki raylı sistemlerin uzunluğu 124,4 kilometreye ulaştı.


Bağcılar - Mahmutbey trafiğini rahatlatacak metro çalışmasına ek olarak Aralık 2011’de çalışmalarına başlanan kavşak çalışması da süratle tamamlanarak hizmete alındı.


Tamamlanan kavşak çalışmasıyla, TEM Mahmutbey Kavşağına Basınekspress yolundan gelen Ankara yönü trafiği Halkalı Kavşağından ayrılmış oldu. Böylece, Mahmutbey Kavşağının trafik yükünün azalmasına katkı sağlandı.


Kavşak çalışması ayrıca Basınekspres Yolu Halkalı Kavşağından Bağcılar İlçesi Taşocağı Caddesine katılımı da rahatlatmış oldu. Mevcutta, Halkalı Caddesi ve Deve Kaldırımı Caddesi...