03 / 05 / 2024

Bağcılar Yakut Evler teslimleri ne zaman

Bağcılar Yakut Evler teslimleri ne zaman

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edilen Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Kasım ayı sonu cevabı veriliyor. Projenin içerisinde 40 adet daire yer alıyor...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde geoteknik çalışmalar başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son dakika gelişmesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durumu paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

Bağcılar Meydanı'nın etrafına tek tip evler yapılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ın çehresini değiştirecek meydan projesini anlattı. Başkan Çağırıcı Bağcılar Meydanı'nın etrafına tek tip evler yapılacağını belirtti.

Bağcılar'da depreme dayanıklı evler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, topluma deprem bilincinin aşılanması için dernek ve STK’ların da katkı sağlaması gerektiğini belirtti. Çağırıcı, Kentsel Dönüşüm Projesi ile artık dayanıklı konutlar inşa ettiklerini söyledi.

Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edilen Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Kasım ayı sonu cevabı veriliyor. Projenin içerisinde 40 adet daire yer alıyor...

Batı Şehir Bağcılar Evleri'nde 2+1'ler 411 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 188 bin TL'den başlangıç gösterdiği Batışehir projesi İstanbul Bağcılar'da hayata geçiriliyor...

Batışehir Bağcılar fiyat tablosu!

Dairelerin satışının sürdüğü Batışehir Bağcılar fiyat tablosu 'na göre fiyatlar stüdyolar için 188 bin lira ile 330 bin lira arasında değişiyor...

Batışehir Bağcılar fiyat listesi!

En yakın teslimlerin Ağustos ayında yapılacağı Batışehir Bağcılar fiyat listesi 'ne göre dairelerin fiyatı 1+0'lar için 188 bin liradan başlıyor, dubleks daireler için 990 bin liraya kadar yükseliş gösteriyor...

Bağcılar Yakut Evler teslimleri ne zaman Haberi

Bağcılar Yakut Evler teslimleri ne zaman

Dairelerin satış sürecine devam edilen Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Odabaşılar İnşaat Yakut Evler; merkezi ısıtma, daire içi sıcak su sistemi, jeneratör, kapalı otopark, ısı yalıtımı, kapalı bahçe, çocuk oyun alanları, yürüme parkuru, güvenlik ve çift asansör gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Toplamda 40 adet daireden oluşan Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı sonunda cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Odabaşılar İnşaat projesi olarak inşa edilen Yakut Evler Bağcılar projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Dairelerin 95 metrekare ile 115 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Kasım...