21 / 07 / 2024

Bağcılara balkanlar tarzında park

Bağcılara balkanlar tarzında park

Bağcılar Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi’ne inşa edeceği Plevne Parkı ilçe sakinlerini heyecanlandırdı. Osmanlı-Balkan mimarisinin sentezinden oluşan Park’ta kafeterya, yürüme parkuru, süs havuzu ve ahşap oturma alanları bulunacak.

SSK ve Bağkur Temmuz 2023 zammında son dakika! Maaşlara kallavi zam gelecek mi? Hemen tek tek hesaplanan bu rakama bakın

SSK ve Bağkur Temmuz 2023 zammında son dakika... Maaşlara kallavi zam gelecek mi? Hemen tek tek hesaplanan bu rakamlara bakın...

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar'da 2020 yılında 4 bin 450 nikah kıyıldı!

Bağcılar'da 2020 yılında  4 bin 450 çift dünya evine girdi. 2019 yılında bu rakam 5 bin 353’tü. 

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bağcılar'da duvarlarında çatlaklar oluşan 4 bina boşaltıldı!

İstanbul Bağcılar’da devam eden metro hattı çalışmalarının yakınında bulunan 4 binanın zemininde ve duvarlarında çatlaklar oluştu. Belediye ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak binalarda oturanları tahliye etti.

Bağcılar'da lüks konut projesinin parkında zehirli zemin skandalı!

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki lüks bir konut projesinin çocuk parkı inşaatında, çocukların kanser başta olmak üzere birçok hastalığa yakalanmasına neden olan tehlikeli kimyasallardan yapılmış zemin kaplama maddesi ele geçirildi.

Bağcılar'da emlak fiyatlarında balon mu var?

İstanbul'un en büyük nüfusuna sahip ilçesi Bağcılar'ın merkezinde ki daire fiyatlarının artışını, işyerlerinin kiralarının yükselme sebeplerini araştırdık. Delice Emlak Gayrimenkul Danışmanı Memduh Delice daire ve işyeri fiyatları hakkında konuştu..

Batışehir Bağcılar'da Emlak Konut finansmanıyla! 2.297 TL taksitle!

Batışehir Bağcılar projesi kapsamında yer alan daireler için Emlak Konut finansmanı ile vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin taksitleri ise 2 bin 297 TL'den başlıyor.

Batışehir Evleri Bağcılar'da 216 bin TL'ye! 2.297 TL taksitle!

Batışehir Evleri Bağcılar projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 216 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların taksitleri ise 2 bin 297 TL'den başlangıç gösteriyor.

Bağcılar kapalı çocuk oyun parkında sona gelindi!

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor.

Bağcılar'da 14 binadan oluşan 52 daire yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü kentsel dönüşüm projesi kapsamında Bağcılar'da müteahhitle anlaşan vatandaşlara ait 14 binadan oluşan 52 daire yıkılıyor. Yıkım, davullu zurnalı açılışla başladı...

Bağcılara balkanlar tarzında park Haberi

Bağcılara balkanlar tarzında park

924 yılındaki mübadele sırasında Balkanlardan göç edenlerin yerleştiği Bağcılar ilçesi adına yakışır bir esere daha kavuşuyor. Bağcılar Belediyesi, Hürriyet Mahallesi’nde Balkan mimarisinin en güzel örneğini oluşturacak Plevne Parkı’nı inşa ederek ilçe sakinlerinin hizmetine sunacak.


Yeşilin hakim olduğu park ve bahçelerin inşa edildiği Bağcılar ilçesi Balkanlar ile Anadolu’nun değişik illerinin mimari özelliklerini barındıran eserlere kavuşuyor. Her yörenin kültürel özelliklerini taşıyan Nostalji Bahçeleri Projesi’nin yanı sıra kültürel ve sosyal mekanlar da yoğun ilgi görüyor. Bağcılar Belediyesi bu kapsamda Hürriyet Mahallesi’ndeki alanda Plevne Parkı Projesi’ni hayata geçirecek. Park’ta inşa edilecek olan iki katlı kafeteryanın mimarisi de Osmanlı-Balkan mimarisinin sentezlerinden olan ve Saraybosna ve Belgrad’da görülen yapı örneklerine göre tasarlandı. 160 metrekarelik kafeteryanın önündeki 84 metrekarelik alana da granit plak taş döşenecek. Terasın önüne...