04 / 05 / 2024

Bağdat Caddesi fiyatları

Bağdat Caddesi fiyatları

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

Bağdat Caddesi'ni dönüşüm vurdu!

Bağdat Caddesi gayrimenkul fiyatları ve kiraları bakımından İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer alıyor. Bölgede son dönemlerde gayrimenkul fiyatları ve kiralarında düşüş yaşanıyor. 

Bağdat Caddesi yatırım için en çok tercih edilen bölge!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Aslı Güler Bağdat Caddesi'nin yatırım potansiyeli ve ve geleceği ile ilgili değerlendirme yaptı.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 9 bin 200 TL!

Endeksa verilerine göre Bağdat Caddesi çevresinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu bölge Fenerbahçe. Fenerbahçe‘yi Caddebostan, Suadiye, Erenköy ve Göztepe takip ediyor..

Bağdat Caddesi'ndeki boş mağaza sayısı artıyor!

Kentsel dönüşümle beraber rant merkezi haline gelen Bağdat Caddesi’nde emlak piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Caddede konut fiyatları yüzde 40 düştü.

Bağdat Caddesi'ni dönüşüm vurdu!

Bağdat Caddesi gayrimenkul fiyatları ve kiraları bakımından İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer alıyor. Bölgede son dönemlerde gayrimenkul fiyatları ve kiralarında düşüş yaşanıyor. 

Bağdat Caddesi'nde gayrimenkul yatırımları hızlanmalı!

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Bağdat Caddesi’ndeki yüksek metrekare fiyatlarına karşın yatırım için değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Four Winds Residence Bağdat Caddesi!

Four Winds Residence Bağdat Caddesi'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Arsa alanı 44 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 498 bin dolardan başlıyor.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde dönüşüm kiraları artırdı!

Kentsel dönüşüm, Türkiye'nin en lüks semtini dev bir şantiyeye çevirdi. Kadıköy Bağdat Caddesi'nin son halini görenler gözlerine inanamıyor. Bağdat Caddesi’nde kiralar dönüşümden sonra el yakıyor.

Bağdat Caddesi'nde kiralar 3 katına çıktı!

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında çalışmaların sürdüğü Bağdat Caddesi adeta şantiye alanına dönüştü. Deprem riski taşıdığı belirlenen binaların yıkım işlemleri sürerken, bir yandan da peşi sıra yeni binalar yükseliyor.

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 850 bin dolara 3+1!

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 3+1'lerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Ihlamur Terrace projesi yıl sonu teslim edilecek...

Bağdat Caddesi’nde mağazalar kapanıyor!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

Bağdat Caddesi fiyatları Haberi

Bağdat Caddesi fiyatları

Para Dergisi'nden Okhan Şentürk'ün haberine göre; İstanbul’un prestijli caddeleri olarak bilinen Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi son yıllarda ciddi bir dönüşüm yaşıyor.

Bir zamanlar emlak fiyatları ''uçmuş" olarak nitelenen İstanbul’un prestijli caddeleri için fiyatlar geçtiğimiz yıllarda önce durakladı ardından da düşüşe geçti.

Bir zamanlar emlak fiyatlarının yüksekliği ile anılan İstanbul'un dört büyük alışveriş caddesi dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

Abdi İpekçi Caddesi


Onların diğer ismi prestij

Bu değişim her üçünde faaliyet gösteren firmalara da yansıdı ve özellikle İstiklal ve Bağdat Caddelerimin adeta marka karması değişti. Bu durum, gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield tarafından hazırlanan 4. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu'nda da açıkça görülüyor.

Rapora göre, 2017'de yaya...