09 / 05 / 2024

Bağdat Yapı Gayrimenkul

Bağdat Yapı Gayrimenkul

Bağdat Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Bağdat Caddesi'ndeki 2+1 evin maliyeti ne kadar? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hedabı X'ten Bağdat Caddesi'ndeki bir evin maliyetini hesapladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevher Çetin tarafından kuruldu.

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Taha Yaseen A. Alfarooqı tarafından kuruldu.

Güncel Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güncel Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Başkent34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkent34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kömürcü ve Taner Beyaz ortaklığında kuruldu.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Bsc Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bsc Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sedat Taktak, Bayram Sağlam ve Cesim Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Dursun ve Taylan Deniz ortaklığında kuruldu.

Sektördeki hareketlenme en çok Bağdat Caddesi'ne yansıdı!

Kamu bankalarının konut kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmesiyle gayrimenkul sektöründe yeniden başlayan hareketlilik en çok İstanbul Bağdat Caddesi'nde kendini gösteriyor...

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi açıldı!

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bağdat Yapı Gayrimenkul Haberi

Bağdat Yapı Gayrimenkul

Bağdat Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta kuruldu. 


Bağdat Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bağdat Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Yeni Mahalle, Paşaçayır Caddesi, 518 Sokak,...