20 / 05 / 2024

BAGİMDER

BAGİMDER

Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği (BAGİMDER) tarafından düzenlenen Özel Program yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Bağcılar'da 150 kişilik yurt inşa edilecek!

BAGİMDER’in öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarından olan barınma sorununa çözüm bulmak amacıyla hayırsever işadamlarının da katkısıyla 150 kişilik Erkek Öğrenci Yurdu yaptıracağı belirtildi.

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

Almanya'da evsizlerin sayısı yüzde 58 arttı!

Alman Evsizlere Yardım Federal Çalışma Grubu (BAG) tarafından açıklanan resmi verilere göre Almanya'da 2022 yılında evsizlerin sayısı yüzde 58 artış gösterdi. Ayrıca BAG'a göre bunun sebebi Ukrayna'dan gelen çok sayıda sığınmacının evsiz olması ve enflasyon...

Hyundai i20'de Nisan'a özel 6 bin 500 TL indirim fırsatı! Araba alacaklar hemen bu rakamlara bakın! 

Verimli motor seçenekleri, sınıfının en iyi güvenlik ve bağlantı donanımları gibi akıllı teknolojileri ile dikkatleri çeken Hyundai i20'de Nisan'a özel 6 bin 500 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Hyundai i20 Nisan fiyatları kaç TL? İşte 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Flo’dan çantalarda yüzde 50 indirim fırsatı!  İşte 27 Eylül 2022 Flo fiyat listesi!

Flo online satış mağazası flo.com.tr’de çantalarda yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. İndirimli olarak satışa sunulan çanta markaları arasında Kinetix, West Polo, byHakan, Garbalia, Strong Bag, Zigga, S.T Rabbit, Karalı Deri gibi tüketicilerin önde gelen tercihleri yer alıyor. İşte Flo fiyat list

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Habıl Bagırlı tarafından kuruldu.

İklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rol binaların!

VERİMDER Dernek Başkanı Çağdaş Korkmaz iklim değişikliğiyle mücadelede en büyük rolün binaların olduğuna dikkat çekti.

Konutlarda enerji tasarrufu için nelere dikkat edilmeli?

Konutlarda tüketilen enerji, sanayideki tüketimi solladı. VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, Türkiye'deki 20 milyon hanenin yüzde 80'inden fazlasının enerjiyi verimli kullanamadığını vurguladı.

Türkiye'de binaların yüzde 80'inde zafiyet var!

VERİMDER Başkanı Çağdaş Korkmaz ve VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin binalarda enerji verimliliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağdaş Korkmaz, Türkiye'deki binaların yüzde 80'ninde zafiyet olduğunu dile getirdi.

Malatya kentsel dönüşümde örnek gösteriliyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği için Malatya'da düzenlenen seminer dahilinde kentte hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

Sonraki deprem İzmir’de enkaz bırakır!

İzmir Müteahhitler Derneği (İMDER) Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, şehir içerisindeki gecekonduların acil olarak dönüşmesi  gerektiğini dile getirerek olası deprem için alınacak önerileri anlattı.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

BAGİMDER Haberi

BAGİMDER

BAGİMDER Genel Başkanı Hasan Hüseyin Dönmez de konuşmasında dernek olarak önemli hizmetlerde bulunduklarını belirtti. Demirkapı Mahallesi’nde 130 öğrencinin barınacağı yurt inşa ettiklerini anlatan Dönmez, tamamlanır tamamlanmaz 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda hizmete sunacaklarını kaydetti. Öğrenciler için eğitici seminer, kurs ve kamplar düzenlediklerini hatırlatan Dönmez, “Ailelerinin de geniş katılımıyla sabah namazı programları düzenliyoruz. Kermesler düzenliyoruz. İhtiyaç sahipleri, aziz şehitlerimizin yakınları, terör sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan insanların boynu bükük kalmaması için faaliyetlerde bulunuyoruz.” şeklinde...