04 / 05 / 2024

Bağlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi halk toplantısı

Bağlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi halk toplantısı

Andırın Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. tarafından Adana'da Hidroelektrik Santrali Projesi için 24 Haziran 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Şehirleşmenin etkisiyle 'Gesi Bağları' sadece türkülerde kalacak! Üzüm bağları yapılaşmaya ve betonlaşmaya terk edildi

Türkülere konu olan, Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'nde yetiştirilen Gesi Bağları kentte artan şehirleşmenin etkisiyle yok olma noktasına geldi. 

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprezemzedelere taşınma ve barınma için karşılıksız destek verilecek. Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 6 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Dolar kurunun haftaya yatay seviyede başlaması ile bakır ve hurda fiyatlarına zam gelip gelmediği merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta oldukça hareketli geçen hurda fiyatları bugün ne kadar? 6 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

''Servet kazandılar'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımına yönelik yaptığı açıklamada ''bildiğin servet kazandılar'' diyerek yatırımcıları uyardı. Gümüş alın!

Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları haftaya yükselişle başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 19 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim gelmeye başladı. Hurda fiyatları dip seviyelere kadar gerilerken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 19 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları başladı! En az lise mezunu! Kültür ve Turizm Bakanlığı peş peşe açıkladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları yapacağını duyurdu. En az liser mezunu olmak üzere toplamda 216 kişi alınacak. Hemen bakın! işte ayrıntılar...

Bakanlık adım attı! Sıfır ve ikinci el araçların fiyatı böyle düşürülecek!

Ayın ilk haftasından itibaren bayilerde sıfır araç bulmak zorlaşırken, bu durumdan faydalanmak isteyen fırsatçılar için Bakanlık harekete geçti. Sıfır ve ikinci el fiyatlarını düşürecek hamle geliyor.

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Satışları yüzde 89 arttı! Scania R ve S 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Scania R ve S serisi çekicileriyle başta Avrupa yolları olmak üzere dünyada ses getiren bir işe imza attı. Ekim ayında fiyatlarını güncelleyen Scania’da Türkiye fiyatları da kesinlik kazandı.

Hurda fiyatlarında dev indirim! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 19 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dün gelen 1,50 TL indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Gelen indirim ile birlikte hurda fiyatları düşmeye başladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 19 Ekim 2022 hurda fiyat listesi...

Bağlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi halk toplantısı Haberi

Bağlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi halk toplantısı

Adana ili, Saimbeyli ilçesi, Karakuyu Mahallesi, Hocabet Deresi üzerinde Andırın Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. tarafından Bağlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi’nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etk Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak üzere “Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı yeri: Karakuyu İlkokulu


Toplantı yerinin adresi: Karakuyu Mahallesi, Saimbeyli - ADANA


Toplantı tarihi: 24.06.2015


Toplantı saati: 13:30


Proje Sahibi:Andırın Enerji Elektrik Üretim Ltd....