06 / 05 / 2024

bağlarbaşı dönüşüm

bağlarbaşı dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanan Yalova Belediyesi’nin Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi ile ilgili olarak yapmış olduğu kentsel dönüşüm planı hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Sıcaksu’da Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle başlattığı dönüşüm projesindeki son durumu kaleme aldı…

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Konya'daki kentsel dönüşüm süreci hızlandırıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Türbesi karşısında bulunan Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da başlattığı dönüşümü hızla sürdürüyor. Dönüşüm kapsamında Mevlana Çarşısı’nın yıkım işlemleri tamamlandı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Projesi için start verildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.  813 konut, 31 dükkân, 813 araçlık kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri 550 gün sonra evlerine kavuşacak.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Yerel yönetim tek başına dönüşüm yapamaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'de bugüne kadar 82 bin kişinin depremlerde yaşamını yitirdiğini söylerken "Artık hiçbir vatandaşımızı kaybetmeyi ve hiç kimsenin riskli binalarda yaşamasını istemiyoruz. Her yıl 300 bin konutun dönüşümünü gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Üsküdar’daki dönüşüm Türkiye’ye örnek olacak!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ”Üsküdar’da başlayan dönüşüm, her ayrıntısıyla Türkiye’ye örnek olacak" dedi.

Altındağ Belediyesi, Bosnalı başkanlara dönüşümü anlattı!

Altındağ Belediyesi, Bosna Hersek'ten gelen belediye başkanları heyetine kentsel dönüşüm tecrübelerini aktardı.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yamaçevler'de başlayan dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Bölgesi’nde tahliyeler başladı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Bağlarbaşı 2. Etap'ta yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşlarla sözleşme imzalanması işlemleri tamamlanıyor.

bağlarbaşı dönüşüm Haberi

bağlarbaşı dönüşüm


Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanan Yalova Belediyesi’nin Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi ile ilgili olarak yapmış olduğu kentsel dönüşüm planı hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mahalle sakinlerini bilgilendirdi. 


Bakanlık tarafından kentsel dönüşüm planlarının onaylanması sonucu projenin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi için çalışmalarına başlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi sakinleri ile de bir araya geldi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Meclis Üyesi Adil Ürekli ile İmar ve Şehircilik Müdürü Kemal Baş, Bağlarbaşı mahallesi sakinleri ile görüşerek harita üzerinde açıklamalarda bulundular.

“Mahallenin çehresi değişecek”

Yapılan görüşmede konuşan Başkan Salman, “Mahalleyi çok iyi tanıyorum, biliyorum. Bildiklerim ve sizlerin talep edebilecekleriniz doğrultusunda TOKİ İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve TOKİ İstanbul İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan...