03 / 05 / 2024

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi yeni arıtma tesisi projesi

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi yeni arıtma tesisi projesi

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

İzmir Bağyurdu OSB'de fabrikalar yükseliyor!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), yatırım alanında 2018 planlamasını tamamladı. Yapımı devam eden fabrikalarıyla büyüyen bölgede çalışan sayısı 5 kat artacak.

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsisleri başladı!

Konya Organize Sanayi Bölgesinin 5. kısım genişleme alanında arsa tahsisleri yapılmaya başlandı. 

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'nden yol yapım ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, yol inşaatı yapım işi ihale ediyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Organize sanayi bölgelerindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler, endüstri bölgeleri ve sanayi sitelerinde yer alan yapı ve bina sahiplerinin emlak vergisinden muaf olduğunu açıkladı.

Adana’da Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!

AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, gıda ürünlerine yönelik 3 milyar dolar değerinde yapılacak yatırımla yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi yeni arıtma tesisi projesi Haberi

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi yeni arıtma tesisi projesi

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.  Arıtma tesisinin yanı sıra aynı zamanda doğalgaz basınç düşürme istasyonu da kuracak olan BAYOSB, böylelikle hem doğanın korunmasını sağlayacak hem de müteşebbislerini çevreci ve ucuz enerjiyle buluşturacak.


'Çevreci' sıfatı


Şimdiye kadar verilen ruhsatlara göre bölgede 2016 yılı sonunda 20 fabrikanın inşaatının tamamlanacağını ve bunların 10'unun üretime geçeceğini müjdeleyen BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, 2017 yılı sonu itibariyle toplamda 40 fabrikanın faaliyete geçeceğini ve ilk etap için öngördükleri hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Ülke ekonomisinin kaybedecek zamanının olmadığının ve bir an evvel yatırımcılara uygun koşullar sağlamak istediklerinin altını çizen Telseren, "Birkaç ay içinde ihaleye çıkıp bu iki yatırıma başlayacağız. Avantajlarımız listesine artık 'çevreci' sıfatını da ekleyerek...