17 / 05 / 2024

bahadına spor kompleksi mi inşa ediliyor

bahadına spor kompleksi mi inşa ediliyor

Almanya Berlin’de ticaretle uğraşan Bahadınlı işadamı Remzi Kaplan doğup büyüdüğü Bahadın’a ‘Spor Kompleksi’ yaptırıyor. Remzi Kaplan, kompleksi en kısa sürede tamamlamayı planlıyor.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya Sedir Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 70 oranında yapımı tamamlanan projede ince işçiliğe geçildi.

İkitelli'ye yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesini 17 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi Kavakpınar Mahallesi’ne yeni bir spor kompleksi inşa ediyor.

Çorlu Spor Kompleksi 30 milyon TL'ye mal olacak!

Spor alanındaki yatırımlarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Spor Kompleksi'nin inşaatını da hız kesmeden sürdürüyor.

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Kısa bir süre önce Pendik’e 12 yeni spor kompleksi müjdesi veren Pendik Belediyesi, spor komplekslerinin inşalarına da birbiri ardına başlıyor.

bahadına spor kompleksi mi inşa ediliyor Haberi

bahadına spor kompleksi mi inşa ediliyor

Almanya Berlin’de ticaretle uğraşan Bahadınlı işadamı Remzi Kaplan doğup büyüdüğü Bahadın’a ‘Spor Kompleksi’ yaptırıyor. Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan ile birlikte Spor Kompleksi arsasını inceleyen Remzi Kaplan, kompleksi en kısa sürede tamamlamayı planlıyor. 


Başkan Özcan, kendi konumlarında olan beldelerin bütçelerinin son derece kısıtlı olduğunu ve bu nedenle bir çok yatırımı işadamlarının katkılarıyla gerçekleştirebildiklerine dikkat çekti. 


Bahadın’da daha önce bir futbol takımı kurduklarını, takımın kurulduğu ilk yılında bir üst lige çıktığını, ancak sahalarının olmaması ve yeterli mali destek bulamamaları nedeniyle ligden çekilmek zorunda kaldıklarını ifade eden Başkan Özcan, Yozgat beldelerinin birçoğunda suni çim sahaya sahip statların bulunduğunu, kendilerinin ise bu olanaktan yoksun bırakıldığını söyledi. 


Bahadınlı gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok girişimlerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı...