06 / 05 / 2024

Bahadır Adıyaman

Bahadır Adıyaman

200 milyon dolarlık yatırım yapılan Sur Yapı Adapark'ta Tesis Yönetim Hizmetini, 23 yıldır “Yönetim ve İşletim” hizmeti sunan YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş. verecek…

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da istinat duvarı çöktü!

Adıyaman'ın Besni'de sağanak yağmur nedeniyle çocuk parkının istinat duvarı çöktü. Çöken istinat duvarının enkazı belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Adıyaman'da depremzedeler için 394 konut yapılıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adıyaman'da depremzedeler için yaptırılan konutları inceledi.

Adıyaman'daki taş evlerin turizme kazandırılması bekleniyor!

Adıyaman'ın Tut ilçesinde inşa edilen taş evlerin tamamlanarak turizme kazandırılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Bahadır Adıyaman Haberi

Bahadır Adıyaman

İstanbul’un yeni çekim merkezi Sancaktepe’de hayata geçirilen Sur Yapı Adapark, yüzde 75 oranında yeşil alanıyla yepyeni bir yaşam anlayışı oluşturdu. 200 milyon dolarlık yatırım yapılan projede Tesis Yönetim Hizmetini, 23 yıldır “Yönetim ve İşletim” hizmeti sunan YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş. verecek…


Gün geçtikçe profesyonelleşen yatırımcılar yatırımlarını, tesis yönetimi konusunda uzman şirketlere güvenle teslim ediyorlar. Bu doğrultuda gerçekleştirilen işbirliklerinden biri de, “Tamamen İnsan Odaklı “ anlayışı ile yola çıkılan Sur Yapı Adapark ile YKS Tesis Yönetimi A.Ş. arasında yapıldı. Sur Yapı Adapark’ta YKS; tesis yönetimi ve işletim hizmetlerini üstlenecek.


SUR YAPI ADAPARK’TA “UNUTULAN DEĞERLER YENİ NESİLLERLE TANIŞACAK”


YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş.Genel Müdürü Bahadır Adıyaman; “Bizler YKS olarak 23 yıllık tecrübemizle 2 milyon 400 bin m2 inşaat alanında, yıllık toplam 70 milyon...