12 / 05 / 2024

Bahar Veziroğlu

Bahar Veziroğlu

Agde İnşaat Mimarlık Dekorasyon Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahar Veziroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Yakuplu Paşalılar Sitesi'nde kuruldu.

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şubat ayı ve bahar yarı yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları'ndan ayrılan üniversite  öğrencilerinin ücret ödemeyeceklerini belirtti.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Feritoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feritoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bahar Abur tarafından kuruldu.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Veziroğlu tarafından kuruldu.

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi şirketinin merkez naki bugün gerçekleştirildi. Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de bahar kampanyası!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde bahar kampanyası başladı. Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ‘48 bin TL peşin, 2018’de taşın’ kampanyasının kapsamı genişletildi. 

Bahar dönemi konut satışlarını canlandıracak!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bahar ve yaz döneminin konut satışları üzerindeki etkisini değerlendirdi. Türkoğlu, konut satışlarında canlanma yaşanacağını söyledi.

Baharoğlu Yapı İnşaat Ve İzalasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baharoğlu Yapı İnşaat Ve İzalasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Bahar tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin kaba inşaatı bitiyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nce inşa edilen Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi. Projenin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Bahar Veziroğlu Haberi

Bahar Veziroğlu

Agde İnşaat Mimarlık Dekorasyon Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahar Veziroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Agde İnşaat Mimarlık Dekorasyon Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü resmi ve özel inşaat işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Agde İnşaat Mimarlık Dekorasyon Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü Yakuplu Paşalılar Sitesi 1. Kısım No:40 C...