05 / 05 / 2024

Bahattin Özal

Bahattin Özal

Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bahattin Özal, Burak Altay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Xiaomi Redmi Note 11 6 GB ve 128 GB hafızalı cep telefonunun fiyatı bir anda düşünce herkes akın etti!

Xiaomi Redmi Note 11 6 GB ve 128 GB hafızalı cep telefonunun fiyatı bir anda düşünce herkes akın etti! İşte 26 Ocak 2023 Xiaomi Redmi Note 11 fiyatı…

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı

Turgut Özal'ın oğlu Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, iktisatçı olduğunu iddia ederek doların göreceği rakamı paylaştı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar!

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Bahattin Uçar 2020-2021'i değerlendirdi!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Uçar'ın değerlendirmesi...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Bahattin Uçar kimdir?

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

Bahattin Demirbilek kimdir?

Galatasaray başkanlığına aday olan ESTA Construction Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demirbilek kimdir? İşte Bahattin Demirbilek'in biyogrifi...

Bahattin Demirbilek Galatasaray başkanlığına aday oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray başkanlığına aday oldu...

Yapı Merkezi'nin acı günü! Bahattin Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi Kurucusu Ersin Arıoğlu'nun dünürü ve aziz dostu Yapı Merkezi ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun kayınpederi Bahattin Erdinç vefat etti.

Özal Ailesi'nin köşkü 19 milyon liraya satışa çıktı!

Semra Özal’ın, eşi Turgut Özal’ın ölümünden sonra 1 yıl sonra taşındığı ve 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer’deki köşk 19 milyon liraya satılıyor.

Galatasaray'a sürpriz başkan adayı: Bahattin Demirbilek!

Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray'a başkan adayı oldu. 

Bahattin Özal Haberi

Bahattin Özal

Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bahattin Özal, Burak Altay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-     Madencilik a- Türkiye de Kamu ve özel araziler üzerinde çıkarılan bilcümle madenlerin özellikle fosfat, pirit, altın, gümüş, volfram, uranyum, trona, demir, bakır, krom, kurşun, çinko, kalay, manganez, kobalt, civa ve kömür gibi madenlerin cevher halinde veya işlenerek elde edilen metallerin veya bunların alaşımlarının ithalat, ihracat veya dahili ticaretini yapmak. b-Türkiyede kamu ve özel araziler üzerinde Maden çıkarılması için maden sahaları aramak veya bizzat bulacağı sahalara ait arama ve işletme ruhsatları iktisap etmek, bu suretle iktisap ettiği arama ve işletme ruhsatlarını gerektiğinde üçüncü şahısların istifadesine tahsis etmek,...