07 / 05 / 2024

bahçe katı evler

bahçe katı evler

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, lüks konut projelerinnden bahsetti. İlhan, konut projelerinde çatı ve bahçe katını değerlendiğini belirtti.

Mopaş Bahçe Evler Çayırova'da 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Perakende sektöründe 21 yıllık tecrübeye sahip olan MOPAŞ, tarafından Kocaeli Çayırova'da inşa edilen Mopaş Bahçe Evler Çayırova projesinde 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 

Apartmanlarda bahçe kime aittir?

Apartmanlarda ortak kullanım alanları hususu bazen sorun teşkil edebiliyor. Apartmanlardaki kat malikleri arasında en çok tartışma ise ortak bahçe kullanımı konusunda yaşanıyor. Peki, apartmanlarda bahçe kime aittir? İşte tüm merak edilenler...

Sinpaş Marina Ankara bahçe katı satılık!

Sinpaş Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte  Sinpaş Marina Ankara bahçe katı detayları...

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

Bahçeşehir Göleti 2 kat büyüyecek!

Atmaca Şirketler Grubu Başkanı Adem Atmaca, dün gerçekleştirdikleri basın toplantısında Bahçeşehir Göleti hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Atakent Tema Bahçe fiyatları 2017!

Atakent Tema Bahçe fiyatları 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Atakent'te hayata geçirilen projede Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığıyla yükseliyor. 

Bahçeşehir Göleti 240 milyon TL’ye 2 kat büyüyecek!

Türkiye’de 1979 yılından bu yana Atmaca Elektronik A.Ş. olarak çalışmalarını sürdüren ve bünyesinde Sunny, Jumbo gibi markaları barındıran Atmaca Şirketler Grubu, son günlerde gündemi meşgul eden Bahçeşehir Göleti’yle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Mopaş Bahçe Evler projesinde ön talep toplanıyor!

MOPAŞ, Çayırova'da gerçekleştireceği ilk konut projesi olan Bahçe Evler için ön talep toplamaya başladı.

Lüks konut projelerinde çatı ve bahçe katı değerlendi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, lüks konut projelerinnden bahsetti. İlhan, konut projelerinde çatı ve bahçe katını değerlendiğini belirtti.

Konut projelerinin artık olmazsa olmazı bahçe katı!

Nazenin Proje Pazarlama Müdürü Duygu Taj, şehir hayatında bahçeli ev özlemini gidermeye çalışan insanların konut projelerinde bahçe katlarına daha çok ilgi göstermeye başladıklarını ifade etti.

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

bahçe katı evler Haberi

bahçe katı evler

Yapılan lüks projeler alışa geldiğimiz apartman geleneğini değiştirirken, gayrimenkul sektöründe şerefiyelendirme fiyatlarını değiştirmeye başladı. Apartman projelerinde genellikle çatı katları ve giriş katları en uygun fiyata satılan alanlar olurken, lüks konut projelerinde ise tersi bir durum yaşanıyor.


Örneğin projelerin siteye dönüşmesiyle birlikte bahçe katları çok değerli bir hale geldi. Çünkü site yaşamının bu alanların güvenli hale getirmesi özellikle yeşilin az olduğu İstanbul’da insanların kolayca bahçeye ulaşması bu daireleri gözde yaptı. Yine benzer bir değişim çatı katlarında var.


Asansörler ve gelişen teknoloji ile birlikte çatı alanları spor, havuz, yürüyüş alanlarına dönüşürken, binaların üst katları ise yine projelerin en pahalı dairelerine ve penthouselara ayrıldı.



Leyla...