02 / 05 / 2024

bahçe tasarımları

bahçe tasarımları

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yazlık ev dekorasyonunun püf noktalarını ve bahçe tasarımlarında dikkat edilmesi gereken kriterleri anlattı.

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Konut tasarımlarında yeni dönem: Balkon ve teras trendi!

Koronavirüs salgını sebebiyle konutta tercihler değişti. Salgın sebebiyle uzun vadede kentsel tasarım, toplu konut ve konut mimarisi için yeni kriterler ortaya çıkacak. Yapılarda kendine ait açık havaya çıkmaya imkan sağlayan balkon, teras veya bahçesi olan tasarımlar ön planda olacak...

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Eda Tahmaz'dan yazlık ev dekorayonu önerisi!

Eda Tahmaz yazlık ev dekerosyonu ile ilgili püf noklatalar verdi. Tahmaz ayrıca havuz başı ve bahçe tasarımları için gerekli koşullara da değindi.

Yazlık ev dekorasyonunun püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yazlık ev dekorasyonunun püf noktalarını ve bahçe tasarımlarında dikkat edilmesi gereken kriterleri anlattı.

Genç Mimarlar Mermer Bahçe Sergisi 3 Ağustos'ta!

SİLKAR Madencilik'in sponsorluğunu yürüttüğü, birinciliğini PIN Architects'in aldığı "biyofilik tasarım" temalı "Genç Mimarlar Mermer Bahçe" sergi açılışı 3 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek. Açılış konuşmasını Erdoğan Akbulak yapacak.

İşte dünyanın en iyi bina tasarımları!

“Dünya Mimarlık Festivali”nde çeşitli kategorilerde yarışacak tasarımların 2017 finalistleri belirlendi. Listede, dünyanın en iyi mimarlık projeleri seçildi.

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Bahçeşehir Koleji 2017'de 25 yeni kampüs açacak!

Eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz Bahçeşehir Koleji, 2016'da 2 bin kişinin istihdam sağladığı 20 yeni kampüs açtı. Bahçeşehir Koleji'nin bu yıl ki hedefi 350 milyon TL yatırımla 25 kampüs yapmak.

bahçe tasarımları Haberi

bahçe tasarımları

Yaz aylarının gelmesiyle yazlık ev dekorasyonu için fikir arayışları başladı. Konut projelerinin ardından havuz ve bahçe tasarımlarında da farklı fikirlerler arayışında olan EDDA Mimarlık'ın Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yazlık ev dekorasyonunun püf noktalarını, sezonun trendlerini, havuz ve bahçe tasarımlarında dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. 

İç Mimar Eda Tahmaz, genellikle beyazın hakim olduğu iç mekanlarda farklı noktalarda kullanılacak canlı renkler ile enerjinin yükseltilebileceğini, aynı zamanda malzeme seçiminde beyaz ahşap ile arzu edilen hafif görünüm yakalanabilecekken dış mekanda da sosyalleşme alanı olarak görülen havuz başı ve bahçe tasarımlarının da en az iç mekan dekorasyonu kadar önemli olduğunun altını çizdi.

Işığı en iyi yansıtan renk olarak yazlık ev dekorasyonunda sıklıkla tercih edilen beyaz rengin mekanı olduğundan daha büyük ve ferah göstermesi nedeniyle dekorasyon için öne...