03 / 05 / 2024

Bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi

Bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi

Bahçeli bir binada bahçenin zemin katta bulunduğunu farz edelim. Bu durumda bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi, detayları haberimizde...

Sky Bahçeşehir: Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat!

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşin fırsatı bulunuyor. Sky Bahçeşehir, ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor.

Soyak'tan İstanbul'un yeni merkezinde yepyeni bir proje: Soyak Konforia Bahçeşehir!

"Soyak'tan İstanbul'un yeni merkezinde yepyeni bir proje: Soyak Konforia Bahçeşehir" sloganıyla tanıtılan projede daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Proje 15 katlı 40 blok halinde yükseliyor.

1940 yılında Harbiye'de bir meydan ve bahçe yapılacak!

1940 yılında İstanbul Belediyesi, Harbiye'de bir meydan ve bahçe vücuda getirmeye karar vermiş. Prost'un hazırladığı plana göre genişletilecek olan sahada bulunan Elektrik İdaresi'ne ait bir bina da istimlak edilecekmiş.

Bahçeşehir Park Evleri'nde 1.7 milyon TL'ye daire!

ihalesini kazanan Atmaca Grup’un yapacağı projenin detayları belli oldu. İki ayrı projeyi ‘Bahçeşehir Park’ adıyla tek bir proje olarak pazarlayan şirket, gölete komşu evleri 1.7 milyondan, göletteki dükkânları ise metrekaresi 30 bin liradan satıyor.

Eval İnşaat’tan Bahçeşehir’e A Plus bir proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, 3’üncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konum

Eval İnşaat Bahçeşehir'de A plus bir proje geliştiriyor!

Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.

Bahçeşehir Göleti'ne tek katlı sosyal tesis inşa edilecek!

Bahçeşehir Göleti'nin çevresinde yer alan parselle 11 bin metrekare inşaat ve işletme hakkı izni veren ihaleyi 103 milyon TL teklifle Atmaca Grubu kazandı.İhaleyle gölete tek katı geçmemek üzere sosyal tesis inşa edilecek.

Flex Office Bahçeşehir'de 50 daireyi bir yatırımcı aldı!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği "Flex Office Bahçeşehir"in satışa çıkarılan stokun yarıdan fazlası tükendi. 50 daire blok şeklinde yabancı bir yatırımcı tarafından alınmış. İşte ayrıntılar...

Sky Bahçeşehir’de ön talep satışları devam ediyor!

Bahçeşehir’in en seçkin lokasyonunda, benzersiz konum özelliği sayesinde zemin+11 katlı optimum kat yüksekliğinde bile eşsiz bir manzara olanağı sunmasıyla dikkat çeken Sky Bahçeşehir’de ön talep satışları devam ediyor.

New Bahçeşehir satış ofisi telefon!

New Bahçeşehir satış ofisi telefon numarası 0850 460 27 27 olarak belirlendi. Tek blok şeklinde yükselen projede toplam 98 adet daire ve 6 adet dükkan bulunuyor.

New Bahçeşehir iletişim bilgileri!

New Bahçeşehir iletişim bilgileri detayları için 0850 460 27 27 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Toplam 98 adet daireden oluşan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Özyurtlar New Bahçeşehir projesi satışa çıktı!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul ikinci etap ve New İlk baharın ilk müjdesi Özyurtlar İnşaat’tan geldi. Kuruluş, ilk etabı yoğun ilgi gören Nlogo İstanbul’un ikinci etabını ve aile yaşamına yeni bir soluk getiren New Bahçeşehir’i satışa çıkardı.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir'in yüzde 60'ı satıldı!

Dumankaya İnşaat’ın Bahçeşehir’de sıra dışı ve ayrıcalıklı bir home ofis konsepti ile hayata geçirdiği Flex Office Bahçeşehir daha ön satış döneminde bir rekora imza attı ve satışa çıkarılan stoğun yüzde 60’ı tükendi.

Bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi Haberi

Bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi

Bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi?

Bahçe gibi alanlar normal şartlarda ortak kullanım alanı kapsamına giren açık bir bölümdür. Bu alanda söz konusu binada oturan tüm malikler faydalanabiliyor. Ancak bazı özel durumlarda örneğin binanın arka bahçesinin zemin katında olması ve bahçeye girişin bir tek o katta bulunan dairelerden geçişi olması durumunda bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabiliyor. 


Bahçenin bunun gibi yani ayrı bir geçiş yeri olmayan apartmanın arka bahçesinin kat maliklerinden birisi tarafından kullanılmasını yasaklayan herhangi bir yasa hükmü yoktur. Ancak, binada uygulanan yönetim planına göre bu durum değişiklik gösterebilir. 




Işıl Seren...