11 / 05 / 2024

Bahçekent Flora görücüye çıktı

Bahçekent Flora görücüye çıktı

300 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Bahçekent Flora görücüye çıktı. Metrekare fiyatlarının 2 bin liradan başladığı Bahçekent Flora projesinde 875 adet ticari birim yer alıyor.

Asmalı Bahçe Şehir görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Asmalı Bahçe Şehir projesi tanıtıldı. 600 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilecek, 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri projesi 4-8 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşecek Emlak Fuarı'nda görücüye çıkacak. Pazartürkün arkasında bulunan 12 bloklu proje 550 konuttan oluşuyor.

Babacan Premium, Cityscape Global'da görücüye çıkacak!

2002 yılından bu yana Avcılar, Bahcelievler, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçeşehir bölgesinde lüks konut projeleri inşa eden Babacan Yapı, Esenyurt’te hayata geçireceği 1400 konutluk yeni projesini ilk kez Dubai’de görücüye çıkarıyor.

1998 yılında Flora Evleri görücüye çıkmış!

1998 yılında Abka İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen Flora Evleri görücüye çıkmış. 18 bin metrekarelik alanda 6 blok, 226 daireden oluşan sitedeki dairelerin fiyatları 90-262 bin dolar arasında değişiyormuş.

VARTAŞ, Emlak 2014 fuarında Renovia İstanbul’u görücüye çıkardı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Espark ve Esbahçe, 8 Eylül'de görücüye çıkıyor! 250 bin TL'ye 3+1!

Esenyurt'ta inşa edilecek olan Espark ve Esbahçe projesi, 8 Eylül tarihinde görücüye çıkıyor. Projelerde yer alan daireler 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı yazılım programı S2 görücüye çıktı!

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün büyüyen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını görücüye çıkarttılar...

İzmir'de faytonlar, yeni güzergahında görücüye çıktı!

İzmir’in simgelerinden biri haline gelen faytonlar, yeni güzergahında görücüye çıktı. 1. Kordon’un ardından tarihi akslar ve Kültürpark’ı içinde de nal sesleri yankılanmaya başladı. Önce kordon sefası sonra tarihi tur yapılıyor.

Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıktı!

Türksal inşaat tarafından Çiğli'de hayata geçirilen Şanslı Evler projesinin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıkarılarak beğeni topladı.

Bahçekent Flora yatırım bedeli ne kadar?

İlk etap teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Bahçekent Flora yatırım bedeli ne kadar sorusuna yanıt olarak 300 milyon TL deniliyor. Proje, 875 adet daireden oluşuyor...

Bahçekent Flora'nın metrekare satış fiyatları 2 bin TL'den başlıyor!

TOKİ iştiraki emlak konut GYO A.Ş.güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir ' de hayata geçirilen Bahçekent Flora görücüye çıktı...

Bahçekent Flora görücüye çıktı!

300 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Bahçekent Flora görücüye çıktı. Metrekare fiyatlarının 2 bin liradan başladığı Bahçekent Flora projesinde 875 adet ticari birim yer alıyor.

Konya Zirve Park Evleri 'nin örnek dairesi görücüye çıktı!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'ın örnek dairesi görücüye çıkıyor. 14 Haziran tarihi itibariyle örnek daire ve satış ofisi meraklılarını ağırlamaya başlayacak.

Bahçekent Flora görücüye çıktı Haberi

Bahçekent Flora görücüye çıktı


Toki iştiraki emlak konut GYO A.Ş.güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora görücüye çıktı. Başakşehir'de 300 milyon TL'lik dev bir projeyle bölgede 875 konut ticari alanlar yer alacak. Bahçekent Flora, 22 bin metrekarelik peyzaj alanına ek olarak, bitişiğindeki 140 bin metrekare genişliğindeki bölge farkıyla dikkat çekiyor. Bahçekent Flora'nın metrekare satış fiyatlan ise 2 bin TL'den başlıyor. 


Yeni Şafak


Flora Bahçekent Konutları iletişim:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: