28 / 04 / 2024

bahçeköy çöken bina

bahçeköy çöken bina

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de 11 katlı bina yerle bir oldu, binanın çökmesiyle park halindeki 3 araç hasar gördü.

Meriç üzerine yapılacak ikinci köprü İpsala-Kipi geçişini hızlandıracak...

İpsala ile Kipi (Bahçeköy) sınır kapıları arasında yer alan Meriç Nehri üzerinde yapılması hedeflenen ikinci köprünün, geçişleri hızlandıracağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Atlantis Bahçem yüzde 50 peşin, kalanını krediyle ödeme fırsatıyla satışta! 

Atlantis Bahçem projesinde yüzde 50 peşin kalanı sene sonuna taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Atlantis Bahçem'de konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yılın ilk çeyreğinde yüzde 9,2 azaldı! TÜİK tek tek açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların daire sayısı yüzde 0,7 yükselirken, bina sayısı yüzde 9,2 ve yüzölçümü yüzde 2,1 geriledi. İşte ayrıntılar...

1400 büyük bina, neredeyse sıfır enerjili binalar konseptine geçti!

1400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçiş yaparak, 1 Ocak'tan itibaren 5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji kullanımını zorunlu hale getiren düzenlemeye uydu. Bu düzenleme, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.

Merkez Bankası’ndan hedef tutturamayan bankalara bloke! Ek yüzde 10 kıymet blokesi!

Merkez Bankası, bankaların gerçek kişi döviz hesaplarından TL’ye dönüşüm yükümlülüğünü yüzde 30’a çıkardı. Eşikte başarısız olan bankalara ek yüzde 10 menkul kıymet blokesi uygulanacak.

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

Nike’dan tüm indirimlere ek yüzde 20 indirim fırsatı! Nike 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Spor ayakkabı ve giyim devi Nike tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 daha indirim fırsatı sunuyor. Peki indirim hangi ürünlerde geçerli? İşte o ürünler..

Porland Ekim fırsat günleri: indirimlere ek yüzde 20 artı yüzde 10 indirim! Porland 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devi haline gelen Porland ekim ayında ‘Ekim Fırsat Günleri’ kampanyası kapsamında tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 artı yüzde 10 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

Tepe Home’da yüzde 20’ye ek yüzde 20 indirim!Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tepe Home’da yüzde 20 indirime ek yüzde 20 indirim sizleri bekliyor. Koltukta, konsollarda, yemek masalarında, koltuklarda, dolaplarda geçerli muhteşem fiyatlar için acele edin. İşte, Tepe Home 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Cacharel’den yaz finaline özel indirimlere ek yüzde 10 indirim kampanyası! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyada şıklığın ve modernizmin, giyinme sanatının sembolü olarak bilinen Cacharel’den yaz finaline özel kampanya. Cacharel seçili ürünlerde indirimlere ek olarak sepette yüzde 10 indirim sunuyor. İşte fiyat listesi

bahçeköy çöken bina Haberi

bahçeköy çöken bina

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Bahçeköy'de 11 katlı bina yerle bir oldu, binanın çökmesiyle park halindeki 3 araç hasar gördü.

Sarıyer Yeni Mahallesi Şehit Yakup Kulaksız Sokak’ta yaklaşık olarak 2 yıl önce boşaltılmış olan 11 katlı bina yerle bir oldu. Olayın haber verilmesi üzerinde olay yerine sağlık, itfaiye, polis, belediye ve AFAD ekipleri geldi.

Yapılan kontrollere göre enkazda kimsenin olmadığı bildirildi. Binanın çökmesiyle park halindeki araçlar zarar gördü.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 2019 Ağustos'ta 11 katlı binada çökme tehlikesi yaşandığını tespit edildiğini ve konuyla ilgili olarak her türlü süreç için düğmeye basıldığını söyledi.

Riskli bina tespitinden sonra 11 katlı binanın boşaltıldığını dile getiren Şükrü Genç, binayı mühürlediklerini fakat devam eden  bir mahkeme süreci olduğu için binanın yıkılamadığını bildirdi.  

Binada daha önce oturmuş olan Birgül Kavrazlı,  "İyi...