19 / 05 / 2024

bahçeli göleti

bahçeli göleti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Batman'da yapılacak olan Köprübaşı hidro elektirik santrali, bahçeli göleti ve sulama alanları, garzan sulama alanları, batman sulama alanları, malzeme ocakları, kırma eleme, beton santralini gezecek...

Devlet Bahçeli'den emeklilere büyük zam müjdesi: Enflasyonun üzerinde zam verilmeli

Emekli maaş zamları gündemde konuşulmaya devam ediyor. Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaş zamanına ilişkin açıklama yaptı. İşte Bahçeli'den kritik emekli maaş zammı çıkışı...

Bahçeli'nin 100 il önerisini Erdoğan kabul etti! İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi

Cumhur ittifakının kritik ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz ay grup toplantısında dile getirdiği 'Türkiye'nin 100. yılında 100 ile sahip olmasını istiyoruz' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul gördü. İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi...

Bahçeli konutlara pandemi piyangosu!

Bahçeli konutlara olan rağbet, Kovid-19 salgınında zirveye çıktı. Son 1.5 senede daha büyük, balkonlu ve müstakil bahçeli konut satışları uçuşa geçerken, bu evlerin fiyatları diğer konutlara göre 2 kat arttı. 

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Devlet Bahçeli'nin Karabağ'da yaptıracağı okulun projesi tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin Şuşa kentinde yaptıracağı okulun projesi tamamlandı. Okul projesinin mimarı Yusuf Ziya Günaydın, projenin detaylarını paylaştı...

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

Koronavirüsle İstanbul'daki bahçeli yalılara talep arttı!

Koronavirüs salgını sürecinde İstanbul Boğazı'nın incisi yalılara olan talep arttı. En çok geniş bahçeli ve rıhtımlı yalılarda talep artışı yaşanırken, satılık ve kiralık yalı sayısında da artış görüldü. Kovid-19 salgını sürecinde satılan yalı sayısı ise 6 oldu.

Bahçeli ve müstakil konutlar satışta ilk sırada!

Görkem Öğüt, "Mart ayı ortalarından itibaren başta bahçeli ve müstakil ikincil konutlar olmak üzere konut talebinde artış görüldü. Artan talep ile birlikte talep edilen konut satış fiyatında da artış görüldü" dedi...

Bu yıl balkonlu bahçeli konutlara talep artacak!

Koronavirüsün konut sektörüne etkileri hakkında görüşlerini paylaşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, bu yıl, bahçeli, balkona sahip evlerin dönemin ihtiyacına uygun olarak daha hızlı satılacağını söyledi.

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta bahçeli ev alacak!

13 Ocak'ta dünya evine giren Sıla ve Hazar Amani balayı dönüşünde yeni ev arayışına girdi. Kilyos'ta bahçeli ev almayı düşünen çift emlakçılarla görüşmeye başladı.

Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul çıkışı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul’a karşı çıkanların geçmişte de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na da karşı çıktıklarını söyleyerek, “Yaptırmayız demişlerdi. İktidar yaptı, güçleri yetiyorsa buyursunlar, yıkabiliyorlarsa yıksınlar.” dedi.

bahçeli göleti Haberi

bahçeli göleti

Hidro Dizayn Müh. Müş. İnş. ve Tic. A.Ş., Köprübaşı hidro elektirik santrali, bahçeli göleti ve sulama alanları, garzan sulama alanları, batman sulama alanları, malzeme ocakları, kırma eleme, beton santrali yapmayı planlıyor.


Çevresel Etki Değerlendirilmesi yönetmeliğine göre proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 28 Kasım 2012 tarihinde saat 10:00'da Kozluk Belediyesi Belediye Konferans salonunda halkın katılımı toplantısı yapılacak. İkinci toplantı ise Yanarsu Köyü Köy Muhtarı odasında saat 14:00'de gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için