30 / 04 / 2024

bahçelievler 2015 projeleri

bahçelievler 2015 projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Nef Kağıthane 4, Bahçelievler ve Sancaktepe projeleri yolda!

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor. Nef Bahçelievler projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak...

Bahçelievler'de 10 yılda 5 bin bina dönüştü!

Habertürk Gazetesi'nden Esra Boğazlıyan, bugünkü yazısında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile röportajını yayınladı. Develioğlu, 3 dönemlik faaliyetlerini ve hayata geçireceği projeleri anlattı.

Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler 1 Bina'nın değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankara merkezki Bahçelievler 1 Bina'nın 2015 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Konutların metrekare fiyatı en çok Bahçelievler'de arttı!

E-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2015 eylül ayı itibarıyla emlak verilerini açıkladı. Buna göre, incelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler'de konutların metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi!

Sahibinden.com'un eylül 2015 emlak verilerine göre, Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler’de konutların metrekare fiyatları yüzde 189 arttı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com 2015 Eylül ayı itibarı ile emlak verilerini açıkladı.Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artış ile metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler'de 3 milyon TL'ye icradan satılık imalathane!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi'nde bulunan Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 28 Eylül 2015 güü saat 15:00- 15:10 arası açık artırma usülüyle satışa sunulacaktır.

TOKİ Elazığ Karakoçan Bahçelievler'de 16 derslikli okul yaptırıyor!

TOKİ Elazığ ili Karakoçan Bahçelievler mevkii 16 derslikli kız meslek lisesi inşaatları İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Temmuz 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler metro hattı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alım işini ihaleye çıkardı. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi ihalesi 8 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Bahçelievler'de 14 milyon TL'ye satılık iş merkezi!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi'nde yer alan 524,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan iş merkezi Bakırköy Satış Memurluğu tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Bahçelievler Yenibosna'da 2.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler Yenibosna mevkiinde bulunan 437,46 metrekare arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 2 milyon 974 bin 728 TL olan arsanın ihalesi 28 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Bahçelievler Kocasinan imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mahallesi, 3 pafta, 11862 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 17 Ocak 2015 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

bahçelievler 2015 projeleri Haberi

bahçelievler 2015 projeleri


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu makamında ziyaret etti.


İstanbul’un tüm ilçelerini kapsayan nezaket ziyaretleri çerçevesinde Bahçelievler’e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş “Tüm ilçe Belediye Başkanlarımı ziyaret ediyorum. Bu vesile ile Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanını makamında ağırlayan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da “İlçemize her anlamda, maddi, manevi desteğini esirgemeyerek, yatırımlarımıza güç veren ve halkımıza hizmetlerin en güzelini sunmaya özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımıza, halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.


Belediye Başkanı Osman Develioğlu, ziyaret sırasında Başkan Topbaş’a Bahçelievler’de belediye tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Bahçelievler...